دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر قم گفت: برگزاری کلاسهای گوناگون مانند روانشناسی، دینی، اعتقادی و اخلاقی از برنامههایی است که به منظور مانایی درمان معتادان بهبود یافته اجرا میشود.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان قم، ابوالفضل شریفی در کارگاه آموزشی حمایتهای اجتماعی از زنان بهبود یافته ویژه تشکلهای مردم نهاد و مددکاران اجتماعی، با بیان اینکه اعتیاد یک بیماری است که برای همه و همیشه در کمین است و هیچکس از خطر آن مصون نیست بیان کرد: اغلب معتادان پس از ترک مواد مخدر، به علت رفتارهای گذشته در دوران اعتیاد که نشأت گرفته از بیماری اعتیاد بوده مورد بیمهری، خانوادهها و جامعه قرار میگیرند.
وي با تاکید بر تلاش برای مانایی بهبودیافتگان افزود: برای روشن شدن زمینه حمایت، باید نیاز معتادان، شرایط و طرز فکر آنها را پس از ترک شناخت بنا بر این نخستین رکن اساسی پس از ترک اعتیاد، پذیرش فرد بهبودیافته در جامعه است تا به چشم معتاد به او نگاه نشود چرا که این افراد نیازمند حمایت هستند.
دبير شورا ادامه داد: برگزاری کلاسهای گوناگون مانند روانشناسی، دینی، اعتقادی و اخلاقی از دیگر برنامههایی است که به منظور مانایی درمان معتادان بهبود یافته اجرا میشود.
شريفي با اشاره به نقش محوری زنان در خانواده گفت: زن اساس خانواده و خانواده اساس اجتماع است بنا بر این اگر زنی در یک خانواده، معتاد شود علاوه بر خانواده، جامعه نیز بيشتر آسیب میبیند.
وي با اشاره به بخشی از اقدامات نوآورانه استان قم در خصوص حمایت از زنان بهبودیافته تصریح کرد: ارائه آموزشهای فنی و حرفهای، ایجاد اشتغال و تامین امنیت شغلی زنان بهبودیافته، پیگیری تامین مسکن امن و عاری از اعتیاد و برقراری امنیت روانی بهبودیافتگان در کنار آموزش خانواده و جلب حمایت بستگان از جمله اقداماتی حمایتی استان قم از زنان بهبود یافته است.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان قم۹۶٫۰۸٫۰۱