قائممقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: تا امروز حقانیت جمهوری اسلامی ایران در حوزه مبارزه با مواد مخدر از سوی نهادهای بینالمللی پذیرفته نمیشد اما اخیرا برخی علائم نشان داده شده که کشورها و نهادهای بینالمللی اين حقانیت را پذیرفتهاند و امیدواریم جایگاه واقعی كشورمان و شهدای تقدیم شده در این مسیر برای بشریت و دنیا روشن و حقایق آن بیان شود.
به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر، علی مؤیدی در حاشيه نشست جمعیت احیای انسانی (کنگره ۶۰) که در پارک طالقانی تهران برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: در چند سال اخیر رویکرد ستاد مبارزه با مواد مخدر تمرکز بر پیشگیری بوده و به همین جهت بیشترین برنامهریزیها را در این حوزه، بر سازمانهای مردمنهاد فعال متمرکز کردهایم.
وي در پاسخ به سؤالي درباره میزان کمکهای بینالمللی برای درمان اعتیاد به جمهوری اسلامی ایران گفت: این کمکها آنقدر نبوده که قابل ذکر باشد اما اخیرا علائمی نشان داده شده که حاکی از اقبال خوب نهادهای بینالمللی در جهت مبارزه ایران با مواد مخدر بوده است.
قائم مقام دبيركل ستاد با بيان اينكه نقش جمهوری اسلامی ایران در امر مبارزه با مواد مخدر در جهان برجسته است، گفت: تا امروز این حقانیت از سوی این نهادهای بینالمللی پذیرفته نمیشد اما اخیرا برخی علائم نشان داده شده که کشورها و نهادهای بینالمللی حقانیت جمهوری اسلامی ایران در این مسیر را پذیرفتهاند ولی امیدواریم جایگاه واقعی جمهوری اسلامی ایران و شهدای تقدیم شده در این مسیر و هزینههای مالی فراوان انجام شده برای بشریت و دنیا روشن و حقایق آن به خوبی بیان شود.
مويدي همچنين درباره میزان کشفیات مواد مخدر در ۶ ماهه اول سال جاری گفت: در این مدت بیش از ۴۰۰ تن انواع مواد مخدر کشف شده که حاكي از افزایش ۱۱ درصدی میزان کشفیات نسبت به سال گذشته است.
وی افزود: اخیرا نیروی انتظامی در شرق کشور توانسته شبکه پیچیده و مافیای مواد مخدر و سرشبکه آن را کشف کند و این شبکه در به شهادت رساندن تعدادی از همکاران ناجا دخیل بوده است ضمن اینکه نیروهای واجا در کرج هم این باند مافیایی را شناسایی و متلاشی کردند که از آنها اموال بسیاری کشف و ضبط شد که جزو کارهای نادر در چند سال اخیر بوده است.
قائم مقام دبيركل ستاد ادامه داد: بر اساس بررسیها ، مشخص شده که تنها راه کنترل کاهش اعتیاد در جامعه استفاده از ظرفیتها و پتانسیلهای مؤسسات اجتماعی است.
مويدي گفت: ستاد مبارزه با مواد مخدر در راستای سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظلهالعالي) و دولت بیشترین اعتبارات و منابع را در بخش به کار گیری نهادهای اجتماعی متمرکز کرده است.
وی اظهار داشت: کنگره ۶۰ یکی از نهادهای موفق در امر مبارزه با اعتیاد و پیشگیری از آن است و امروز توفیقات آنها را که ملموس است به عینه مشاهده کردیم.
قائممقام دبيركل ستاد گفت: تلاش داريم با استفاده از همه ظرفیتها و پتانسیلهای نهادهای اجتماعی، گام جدی را در جهت درمان، صیانت و اشتغالزایی معتادین برداریم.
مؤیدی افزود: یکی از برنامههای ۴ ساله اخیر ستاد مبارزه با مواد مخدر دغدغه اشتغالزایی برای معتادان بهبود یافته بوده است که در سال جاری توانستیم برای ۴ هزار نفر اشتغالزایی ایجاد کرده و همچنان تلاشهای خود را برای افزایش آن به کار خواهیم بست که البته دستیابی به این میزان اشتغالزایی رکوردی در کشور محسوب میشود، این میزان اشتغالزایی در سال اقتصاد مقاومتی با استفاده از حمایتهای نهادهای اجتماعی بسیار تاثیر گذار است ضمن اینکه بهبود یافتگان ظرفیتهای خوبی دارند.
وی گفت: منابع تامین شده مالی از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر و ظرفیتها و استعدادهای بهبود یافتگان و اقدامات نهادهای اجتماعی توانسته منجر به تولید اشتغال در این حوزه شود.
قائممقام دبيركل ستاد بيان داشت: سیستمهای نظارتی ستاد مبارزه با مواد مخدر در امر درمان نسبت به سال گذشته اقدامات خوبی را در جهت برخورد با مراکز غیرقانونی ترک اعتیاد انجام دادهاند به همین دلیل اجازه استفاده از سلیقههای مختلفی که میتواند مشکلاتی را برای معتادین در این مراکز ایجاد کنند را نخواهیم داد.
وی در پایان از مردم خواست در صورت رؤیت مراکز غیرقانونی ترک اعتیاد گزارشات لازم را به ستاد مبارزه با مواد مخدر داده تا آنها بتوانند برخورد لازم را با این مراکز انجام دهند.
منبع: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۶٫۰۷٫۲۹