قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه حوزه مبارزه با مواد مخدر استان تهران جزو ضعیفترین حوزههاست، گفت: تهران در حوزه مبارزه با مواد مخدر به شدت عقب بوده و کمکاریها صحت دارد.
طاها طاهری در گفتوگو با خبرنگار «اجتماعی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره موج جدید توزیع و مصرف مواد مخدر در تهران و همچنین اظهار نگرانی استاندار تهران از این موضوع، گفت: استان تهران در مبارزه با مواد مخدر جزو شاگرد تنبلها محسوب میشود و اگر کشور را تقسیم بندی کنیم حوزه مبارزه با مواد مخدر استان تهران جزو ضعیفترین حوزههاست.
وی افزود: اشکالات اساسی این ضعف به مدیریت اجرایی و هماهنگی دستگاهها باز میگردد که در جلسه اخیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان تهران این ضعفها مطرح و مقرر شد استاندار تهران این وضعیت را ساماندهی کند.
تجمع و توزیع مواد مخدر در تهران زیبنده نظام نیست
این مقام مسئول تصریح کرد: زیبنده نظام و حاکمیت و جمهوری اسلامی ایران نیست که در پایتخت کشور و در گوشه گوشه مناطق اصلی و اساسی شهر شاهد تجمع و توزیع مواد مخدر باشیم.
وی ادامه داد: بخشی از این مشکلات مربوط به آماده سازی زیرساختها و مکانهای مربوط به نگهداری از معتادان لامکان و بیبضاعت بود، همچنین بخشی از این مشکلات نیز مربوط به ساماندهی شبکههای توزیع مواد مخدر است که این دو اقدام در دستور کار جدی قرار دارد و تا پنج ماه آینده این موضوع را ساماندهی خواهیم کرد.
قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه انتقادها و گلایههای مردم تهران در رابطه با مواد مخدر به حق است گفت: اقدامات صورت گرفته در تهران در حوزه مبارزه با مواد مخدر به شدت عقب بوده و کم کاریها صحت دارد.
اعلام آمار دقیق معتادان تا هفته آینده
نرخ شیوع اعتیاد در میان ۱۵ تا ۶۵ سالههای کشور ۲٫۶۵ درصد است
وی ادامه داد: حوزه مبارزه با مواد مخدر موضوعی نیست که در آن بتوان سر دیگری را کلاه گذاشت و انداختن مشکل به دوش این و آن نیز جواب نمیدهد. در حالی که دستگاه مسئول موظف است به وظایف خود عمل کند و با تدابیری که در استانداری اتخاذ شده این روند آغاز شده است؛ ضمن آنکه در حوزه مواد مخدر چارهای جز دخالت مستقیم استاندار وجود ندارد.
طاهری همچنین از اعلام جامعه آماری معتادان از هفته آینده خبر داد و گفت: ویرایش جامعه آماری سال ۹۰ معتادان هفته آینده توسط دفتر پژوهش ستاد مبارزه با مواد مخدر اعلام خواهد شد و نرخ شیوع اعتیاد در میان ۱۵ تا ۶۵ سالههای کشور ۲٫۶۵ درصد است.