دبير شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر هرمزگان گفت: مهارت نه گفتن،اعتماد به نفس، تفكر منطقي، تصميم گيري، دوست يابي و… عامل مهمي در عدم ابتلا به موادمخدر است.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر هرمزگان، محمود حسين پور ديروز در كارگاه آموزشي كارشناسان سلامت-روان دانشگاه علوم پزشكي استان گفت: اعتياد و مواد مخدر در سال ۱۳۹۴ از سوي رهبر معظم انقلاب اسلامي به عنوان اولين اولويت در بين پنج آسيب اجتماعي كشور تعيين گرديده و همواره معظم له پديده شوم اعتياد را فرهنگ صادراتي غرب به كشورها تلقي نموده و آن را راهي براي نفوذ استعمار به منظور تباهي و نابودي نسل جوان متذكر شده اند.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر عنوان كرد: بايد تلاش كنيم كسي به معضل اعتياد گرفتار نشود كه اين مسئله بسيار مهم و بر درمان مقدم مي باشد.
ايشان افزود: لازم است نوجوانان ما نه گفتن را فراگيرند و بياموزند كه چگونه در مواجه شدن با دوستي كه به آنها مواد مخدر و روانگردان تعارف مي كند قاطعانه پاسخ منفي دهند.
حسين پورادامه داد: تلاش و تاكيد ما بر آموزش مهارتهاي زندگي از جمله: مهارت نه گفتن،اعتماد به نفس، تفكر منطقي، تصميم گيري، دوست يابي و… است كه برروي اين موارد متمركز شويم و همچنين ضمن آموزش مهارتهاي فرزند پروري، به خانواده ها آموزش دهيم كه به چه ويژگيهايي در فرزندانشان توجه داشته باشند تا به سمت موادمخدر و روانگردان ها نروند و يا اگر در خانواده فردي معتاد است چه راهكارهايي را اجرايي نموده تا ديگر اعضاء مستقيم درگير معضل اعتياد نشوند.
دبيرشوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر هرمزگان در ادامه به تشريح و توضيح مباحثي در خصوص سيگار، الكل، اختلالات وابسته به مصرف موادمخدر و روانگردان ها و اهميت پيشگيري از اعتياد پرداختند و در پايان ضمن موثر دانستن رويكرد اجتماعي شدن مبارزه با موادمخدر و روانگردان ها براي پيشگيري و كاهش اعتياد، ابراز اميدواري كردند كه با همكاري كارشناسان سلامت-روان به عنوان سفيران سلامت اجتماعي و ساير دستگاه ها بتوانيم برنامه هاي پيشگيري از اعتياد را در استان پيش ببريم.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر هرمزگان۹۶٫۰۷٫۲۷