• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 0
5

بي‌تفاوتي از دلايل رواج توزيع و مصرف مواد مخدر در كشور است

  • کد خبر : 40329
  • ۲۶ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۴

نماينده مردم تاكستان در مجلس شوراي اسلامي بي‌تفاوتي را از دلايل رواج توزيع و مصرف مواد مخدر در كشور برشمرد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان قزوين؛ بهمن طاهرخاني در جمع اعضاي شوراي شهري و روستايي و دهياران بخش ضياءآباد تاكستان برگزار شد، بر اهميت و لزوم احساس وظيفه تك […]

نماينده مردم تاكستان در مجلس شوراي اسلامي بي‌تفاوتي را از دلايل رواج توزيع و مصرف مواد مخدر در كشور برشمرد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان قزوين؛ بهمن طاهرخاني در جمع اعضاي شوراي شهري و روستايي و دهياران بخش ضياءآباد تاكستان برگزار شد، بر اهميت و لزوم احساس وظيفه تك تك آحاد جامعه نسبت به موضوعات پيراموني تاكيد كرد و ضمن تشريح مفاد قانوني و وظايف اعضاي شوراها و دهياران بر لزوم توجه و نقش مهم آنان در پيشبرد اهداف  نظام جمهوري اسلامي ايران تاكيد كرد.


وي با اشاره به معضل  اعتياد به مواد مخدر و روانگردان‌ها در سطح جامعه از اعضاي شورا و دهياران خواست تا نسبت به اين موضوع بي‌تفاوت نبوده و با احساس مسوليت در حوزه استحفاظي خود جهت كمك و همراهي در مبارزه با مواد مخدر همراه باشند تا شاهد جامعه اي سالم باشيم.


همچنين اردشير صفا پور در اين جلسه گفت: اعتياد به مواد مخدر يك معضل اجتماعي كه بنيان خانواده را نشانه گرفته  و جوامعه امروزي از جمله جامعه جوان ايران اسلامي را در معرض آسيب قرار داده است.


وي در ادامه گفت: دشمنان از طریق موادمخدر جنگ نرم را علیه نظام پیاده کرده و می‌خواهند به ابعاد اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی جامعه و مردم به ویژه جوانان لطمه وارد کنند.


دبیر شورا تصریح کرد: امروز متأسفانه مواد مخدر به اسم کاهش وزن، زیبایی و تقویت حافظه در محیط‌های مختلف جامعه از جمله محلات، محيط هاي كار و توليد،مراكز علمی و دانشگاهی مطرح است که چه بسا فرد با یک بار مصرف آن، آلوده می‌شود.


طاهرخاني در ادامه با اشاره به لزوم اجراي برنامه‌ها و فعاليت‌هاي پيشگيري از جمله آگاه‌سازي نسل جوان جامع  گفت: نظام مقدس جمهوري اسلامي با تمام قدرت و با عزمي راسخ در مبارزه با مواد مخدر عمل كرده و در اين مسير هزينه‌هاي سنگيني از جمله تقديم حدود ۴ هزار نفر شهيد و هزاران جانباز شاهد اين مساله مي‌باشد، لذا همه ما مي‌بايست با همدلي وهمكاري در برابر اين آسيب بزرگ مردم را مصون نگه داريم.


وي با اشاره به نقش مهم دهياران و اعضاي شوراي اسلامي شهري و روستايي خواستار همكاري و همراهي آنان در مبارزه با مواد مخدر شد.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان قزوين۹۶٫۰۷٫۲۶

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=40329

برچسب ها