• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 0
6

۱۱ منطقه بحرانی آسیب‌های اجتماعی در قم شناسایی شدند

  • کد خبر : 40321
  • ۲۶ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۱

فرماندار قم با بیان این که در شهر قم ۱۱ منطقه بحرانی آسیب های اجتماعی توسط بهزیستی شناسایی شده‌اند، گفت: ماموریت اصلی رسیدگی به آسیب‌ها در این مناطق با بهزیستی است، ضمن اینکه در کنار آنان قرارگاه‌های فرهنگی توسط بسیج نیز شکل گرفته است. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان […]



فرماندار قم با بیان این که در شهر قم ۱۱ منطقه بحرانی آسیب های اجتماعی توسط بهزیستی شناسایی شده‌اند، گفت: ماموریت اصلی رسیدگی به آسیب‌ها در این مناطق با بهزیستی است، ضمن اینکه در کنار آنان قرارگاه‌های فرهنگی توسط بسیج نیز شکل گرفته است.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان قم، رضا سیار در نشست مشاوران امور بانوان دستگاه‌های اجرایی قم در سالن جلسات امام رضا (ع) فرمانداری قم بدون اشاره به نام این مناطق، افزود: اجرای برنامه‌های آموزشی برای اعضای خانواده در قالب کارگاه‌های مشاوره‌ای بسیار تاثیرگذار خواهد بود، ضممن اینکه بخشدارها نیز موظف هستند تا آسیب‌ها را شناسایی کنند و از نقش بانوان برای کاهش آسیب‌های اجتماعی غفلت نکنند.


وی در ادامه اظهار کرد: اگر زنان جامعه آسیب ببینند خانواده نیز به تبع آن دچار مشکل خواهد شد که نقش بانوان در کنترل آسیب‌های اجتماعی موثر است.


فرماندار قم افزود: باید آموزش‌ها و آگاهی بخشی در مناطق مختلف شهر به بانوان ارائه شود، چراکه بانوان به عنوان مدیران خانواده آسیب‌ها را می‌توانند مدیریت کنند.


سیار از اجرای طرح مبارزه با مواد مخدر در قم نیز خبر داد و گفت: این طرح به دستگاه‌ها ابلاغ شده است تا هر دستگاهی در حد توان خویش جامعه را با آسیب‌های مواد مخدر آشنا سازد و در صورت نیاز مربیان آموزشی به دستگاه‌ها اعزام می شوند.


وی تاکید کرد: اعتیاد دروازه تمام بدبختی ها، عامل اصلی طلاق و ریشه بسیاری از جرایم مانند سرقت و خشونت هاست.


فرماندار قم در ادامه با تاکید بر این که طرح امانی فروشی محصول ها و صنایع دستی باید با همکاری نهادهای مربوطه اجرایی شود گفت: در این طرح جنس و کالای تولیدی از خانواده ها به صورت امانی گرفته می شود و در صورت فروش، هزینه آن پرداخت می شود.


سيار ابراز داشت: ۳۰ هزار خانوار از جمله مددجویان بهزیستی، اداره کل بهزیستی قم و روستاها نیازمند فروش تولیدها و محصول های خویش برای کسب درآمد هستند.


وي با اشاره به طرح توسعه اشتغال در شهرها و روستاها گفت: این طرح از سوی دولت در حال اجراست و طرح هایی که توجیه اقتصادی و دارای مجوز از نهادهای مربوطه باشد اجرایی می شود.


فرماندار قم افزود: باید از ظرفیت خوداشتغالی و تحقق اقتصاد مقاومتی بهره برد، چراکه بسیاری از کشورهای توسعه یافته که اقتصاد دنیا را در دست دارند بسیاری از کالاهای مهم صنعتی را در منازل و کارگاه های کوچک تولید می کنند.


سيار بر برپایی بازارچه های صنایع دستی و محصول های کشاورزی در قم تاکید کرد و گفت: از مدتها پیش به صورت مکرر این موضوع را مورد تاکید قرار داده ایم تا شاهد ایجاد بازارچه ها باشیم و در این حوزه نیازمند همکاری شهرداری قم هستیم.


وی افزود: ماموریت اصلی شهرداری به جز ساماندهی فضای شهری در حوزه اجتماعی نیز بسیار تاثیرگذار است.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان قم۹۶٫۰۷٫۲۶

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=40321

برچسب ها