دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش در حاشیه اجرای طرح ” از مدرسه تا مدرسه” که با هدف پیشگیری از اعتیاد انجام می شود، در جمع مسئولان یکی از مدارس کیش گفت: حساسیت جامعه نسبت به معضل اعتیاد باید افزایش یابد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش، با هدف آگاهسازی خانواده های دانش آموزان مدارس کیش، اجرای طرح ” از مدرسه تا مدرسه” با حضور دبیرشورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش در سطح مدارس این جزیره برگزار شد.
بر پایه این خبر، در این طرح، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش به همراه تعدادی از کارشناسان این شورا ضمن مراجعه حضوری به به مدارس سطح جزیره کیش با مدیریت و کارکنان اداری مدارس دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش ضمن بیان اهمیت نهاد خانواده در آگاهسازی جوانان و نوجوانان، کتابچه های آموزشی پیشگیری از اعتیاد ویژه خانواده ها را بمنظور توزیع در بین والدین دانش آموزان تحویل مسئولان مدارس داد.
جهان در جمع کادر اداری یکی از مدارس با اشاره به معضلات پیش روی دانش آموزان ، مواد مخدر را بلای خانمانسور عنوان کرد و گفت : باید با تمام توان ، جان و دل ، قلم و فکر برای ریشه کنی آن وارد میدان شد .
جهان ارتباط قوی خانواده و فرزندان و سخت گیری نکردن های بی جا را از عومل ثبات در خانوده و به سمت اعتیاد نرفتن آنها نام برد.
وی با اشاره به رشد چشمگیر مصرف مواد صنعتی در کشور، خاطرنشان کرد: سن اعتیاد به مواد مخدر به علت گرایش به مواد مخدر صنعتی در کشور کاهش یافته و توجه به دانش آموزان و نسل جوان امری مهم و ضروری است.
جهان با تبیین راهکار برون رفت از معضل خانمان سوز اعتیاد اظهارکرد: مقابله با عرضه، درمان و بازتوانی معتادان، ایجاد فضای مناسب کسب و کار، تقویت اراده جمعی فرد، خانواده و اجتماع برای پیشگیری از راهکارهای عملی مبارزه با مواد مخدر است.
وی با اشاره به اینکه باید حساسیت های جامعه نسبت به اعتیاد افزایش یابد گفت: بی تفاوتی جامعه نسبت به این موضوع و عادی انگاری اعتیاد این امکان را که ما از ظرفیت جنبش عمومی برای حل مسئله بهره بگیریم، می کاهد.
وی اعتیاد را خطری بزرگ برای نسل جوان دانست و گفت: اعتیاد ، پشت در خانه همه اقشار جامعه کمین کرده است و این آسیب اجتماعی ، می تواند همه را در معرض خطر قرار دهد.
وی با تاکید بر شیوه های مناسب رفتار والدین با فرزندان و تحکیم باورهای دینی در این خصوص گفت: شیوه های مناسب و آگاهی و آمادگی به خانواده ها در مقابل این آسیب بایستی آموزش داده شود تا جامعه بتواند در جهت مقابله و مبارزه با مواد مخدر توانمند شود.
جهان ادامه داد: اعتیاد به ثروت و فقر بستگی ندارد وجود اقشار تحصیل کرده در مراجعه به مراکز درماني، نشان دهنده اين است که اعتياد بايد از ريشه، يعني خانواده خشکانده شود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش در پایان با اشاره به نقش مهم خانواده در پیشگیری از آسيب هاي اجتماعي اظهار داشت: اگر خانوادها فرزندان خود را با محيط های فرهنگی و ورزشی و اجتماعی آشنا کنند، تاثير زيادي در کاهش آسيب هاي اجتماعي دارد.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش۹۶٫۰۷٫۲۵