• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73439اخبار امروز : 8
11

۶مرکز سرپناهی بهزیستی خراسان رضوی برای اقامت شبانه معتادان خیابانی

  • کد خبر : 40240
  • ۲۳ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۳

  مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی گفت: ۶ مرکز سرپناهی بهزیستی استان برای اقامت شبانه معتادان کارتن خواب و خیابانی در فصول سرد سال سامان دهی شده است. حمیدرضا پوریوسف روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این مراکز شامل چهار مرکز ویژه مردان و ۲ مرکز ویژه زنان در سکونتگاه های […]

 


مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی گفت: ۶ مرکز سرپناهی بهزیستی استان برای اقامت شبانه معتادان کارتن خواب و خیابانی در فصول سرد سال سامان دهی شده است.

حمیدرضا پوریوسف روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این مراکز شامل چهار مرکز ویژه مردان و ۲ مرکز ویژه زنان در سکونتگاه های غیررسمی و حاشیه شهر مشهد است.


وی بیان کرد: هر مرکز دارای ۳۰ نفر ظرفیت در شرایط عادی است که در فصول سرد سال تا ۶۰ نفر نیز قابل افزایش است که در مدت اقامت شبانه خدماتی از جمله غذای گرم، پوشاک و در صورت نیاز مشاوره به افراد ارائه می شود.


مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی گفت: کار مراکز سرپناهی در روزهای عادی ساعت ۱۹ آغاز می شود اما در زمستان زمان آغاز ارائه خدمات این مراکز به ساعت۱۷ کاهش یافته است.


وی با اشاره به اینکه ارائه خدمات به معتادان صرفا با مراجعه اختیاری آنان به مراکز سرپناهی صورت می گیرد، گفت: معتادان خیابانی و متجاهری که توسط نیروی انتظامی در قالب ماده ۱۶ جمع آوری می شوند نیز بر عهده بهزیستی گذاشته می شوند که باید از یک تا سه ماه در مراکز درمان اعتیاد بمانند.


پوریوسف اظهار کرد: هم اکنون در این استان یک مرکز دولتی برای مردان و یک مرکز برای زنان و نیز ۹ مرکز خصوصی با مجموعا ظرفیت ۱۵۰۰ نفر در قالب ماده ۱۶ اسکان معتادان را بر عهده دارند.


منبع: ایرنا ۹۶٫۰۷٫۲۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=40240

برچسب ها