• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 20
10

پیشگیری بهتر از درمان است

  • کد خبر : 40228
  • ۲۳ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۹

دبير شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان لرستان گفت: هزینه‌ای که در پیشگیری انجام می‌شود به مراتب از کمتر از درمان است. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان؛ مجتبی بیرانوند در جلسه شورای فرعی شهرستان دلفان با اشاره به اینکه کمیته پیشگیری اولین و مقدم‌ترین کمیته مواد مخدر کشور […]



دبير شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان لرستان گفت: هزینه‌ای که در پیشگیری انجام می‌شود به مراتب از کمتر از درمان است.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان؛ مجتبی بیرانوند در جلسه شورای فرعی شهرستان دلفان با اشاره به اینکه کمیته پیشگیری اولین و مقدم‌ترین کمیته مواد مخدر کشور تعیین شده گفت: طبیعتا در هر مقوله ای پیشگری ارجع تر از درمان است .


وی تصریح کرد: هزینه‌ای که در پیشگیری انجام می‌شود به مراتب کمتر از درمان می باشد و اعتقاد داریم عزم مردم و ایفای نقش گروه های اجتماعی لازمه پیشگیریست .


دبير شورا با توجه به اینکه جامعه هدف ما دانش آموزان هستند، افزود: متاسفانه مدارس راهنمایی دختر وپسر مبتلا شدند وپیشگیری از این موضوع در دستور کارمی باشد .


بيرانوند با توجه به اینکه اول بحث شناسایی ست بعد بحث برنامه ریزی اذعان داشت:در حوزه پیشگیری دانشگاه لرستان برای اولین باربا ارائه درس مهارت های  زندگی ودرس مبارزه با موادمخدر، کمک شایانی  به مبارزه با موادمخدر نموده است.


وي گفت: شهرستان دلفان به دلیل موقعیت جغرافیایی و همجواری با استانهای همدان و کرمانشاه و نوع فرهنگ منطقه در مواجهه با اعتیاد بیش از سایر شهرستان های استان دارای آسیب  پذیری است.


دبير شورا در خصوص نقش مهم گروههای NA به دلیل داشتن تجربه و درد مشترک در مقابله با اعتیاد سخن گفت و خواستار همکاری آنها در پاکسازی جامعه از هر نوع آلودگی شد.


بيرانوند بيان داشت: امروز مواد مخدر و اعتياد به عنوان يكي از آسيبهاي نخست كشور است در استان هم اولين اولويت اعتياد مي باشد و موفقيت در اين امر نیازمند مشارکت جدی مردم و دستگاهها از اين ظرفيت ارزشمند است.


وي گفت: اگر پيشگيري از اعتياد به نحو احسن انجام شود، اثربخشي برنامه نيز بيشتر خواهد بود و ستادمبارزه با مواد مخدر از هيچ كمكي در تسهيل امور سازمان هاي مردم نهاد براي تحقق دستاوردهاي رويكرد اجتماعي شدن دريغ نخواهد كرد تا شاهد رشد و ترقي در اين حوزه باشيم.


وي در پایان افزود: ظرفيت‌سازي و استفاده از مشاركت همه‌جانبه فعالان اجتماعي در حوزه مبارزه با مواد مخدر به منظور صيانت و حمايت از خانواده‌هاي آسيب‌ديده از اعتياد و همچنين رها يافتگان از اين بلاي خانمان‌سوز امري ضروري است كه نياز به همراهي همه اقشار مردم دارد.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان۹۶٫۰۷٫۲۳

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=40228

برچسب ها