• امروز : پنج شنبه - ۲۸ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 19 - شوال - 1446
  • برابر با : Thursday - 17 April - 2025
کل پست ها: 73412اخبار امروز : 0
11

تحقق رويكرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر نيازمند هم‌افزايي مردم و نهادهاي اجتماعي است

  • کد خبر : 40162
  • ۲۰ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۷

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالي گفت: در راهبرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر نيازمند هم‌افزايي و استفاده از مدل‌ها و برنامه‌هاي بومي منطبق با شرايط فرهنگي و اجتماعي استان هستيم. به گزارش روابط عمومي شوراي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالي؛ احمد ريواده در نشست مشترك با سردار […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالي گفت: در راهبرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر نيازمند هم‌افزايي و استفاده از مدل‌ها و برنامه‌هاي بومي منطبق با شرايط فرهنگي و اجتماعي استان هستيم.


به گزارش روابط عمومي شوراي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالي؛ احمد ريواده در نشست مشترك با سردار مرتضوي فرمانده سپاه حضرت جواد الائمه (ع) خراسان شمالي اظهار داشت: جمهوري اسلامي ايراني براي تامين امنيت و سلامت منطقه و جهان با تقديم بيش از سه هزار شهيد در راه مقابله با مواد مخدر نقش ممتازي را داشته است.


وي افزود: با توجه به تجربيات ارزنده نظام اسامي امروزه در بحث مبارزه با مواد مخدر رويكرد اجتماعي شدن امر مبارزه با مواد مخدر مورد توجه قرار گرفته است. لذا موفقيت اين نگاه  نيازمند هم‌افزايي مردم، نهادهاي اجتماعي و حاكميت به صورت هماهنگ و منسجم مي‌باشد.


دبير شورا ضمن تشكر از برنامه ريزي جهت اجراي  طرح ملي حضرت جوادالائمه عليه السلام توسط سپاه حضرت جوادالائمه استان كه به صورت محله محور اجرا مي‌شود، بيان داشت: ما در شرايط كنوني نيازمند مشاركت مردم و همدلي و هم‌افزايي دستگاه‌هاي اجرايي در قالب مدل بومي براي تحقق اجتماعي شدن امر مبارزه با مواد مخدر مي‌باشيم و ظرفيت تمام نشدني مردمي بسيج بعنوان يك مدل و الگوي كارآمد مي تواند در موفقيت اقدامات در اين عرصه موثر باشد.


سردار مرتضوي فرمانده سپاه حضرت جواد الائمه عليه السلام خراسان شمالي نيز در اين جلسه با اشاره به اينكه، موضوع مواد مخدر بسيار پيچيده مي‌باشد و تبيين اين موضوع به عنوان يك منكر بزرگ براي آحاد جامعه و مسئولين ضروري است، تاكيد كرد: موضوع مواد مخدر بايد دغدغه مسئولين ما شود و هم افزايي در اصل موضوع به عنوان يك راهبرد قطعي و عملياتي و كاربردي در سطح استان مد نظر قرار گيرد.


وي افزود: همه دستگاه‌ها بايد نقش خودشان را چه در پيشگيري و چه در بحث مقابله و درمان و صيانت اجتماعي  مشخص كنند و در اين خصوص نياز است همه در مباني جهت اجراي برنامه ها به وحدت نظر برسيم. و فضايي ايجاد كنيم كه همه احساس مسئوليت كنند.


مرتضوي با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري مدظله العالي  در خصوص جامعه اسلامي گفت: يكي از دلايلي كه باعث شده جامعه اسلامي شكل نگيرد وجود آسيب‌هاي اجتماعي است. در دولت اسلامي و در جامعه اسلامي آسيب هاي اجتماعي وجود ندارد. ولي امروز مي بينيم شرايط خاصي داريم.


وي در پايان بيان داشت: امروزه بدون نقش دادن به آحاد مردم ، معتمدين و دستگاه هاي اجرايي نمي توانيم در اين عرصه  پيشگيري كنيم.


منبع: روابط عمومي شوراي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالي۹۶٫۰۷٫۲۰

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=40162

برچسب ها