• امروز : پنج شنبه - ۲۳ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 14 - رمضان - 1446
  • برابر با : Thursday - 13 March - 2025
کل پست ها: 73184اخبار امروز : 1
6

افتتاح نمايشگاه پيشگيري از اعتياد در آذربايجان غربي

  • کد خبر : 40159
  • ۱۹ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۹

نمایشگاه پيشگيري از اعتياد به مناسبت هفته ناجا به مدت يك هفته توسط انجمن‌ها و تشكل‌هاي مردمي در اروميه برگزار شد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان غربي، نمايشگاه اطلاع رساني و آگاهسازي مواد مخدر با موضوع «مرز زندگي» به مناسبت هفته ناجا در اروميه گشايش يافت. در این نمایشگاه […]


نمایشگاه پيشگيري از اعتياد به مناسبت هفته ناجا به مدت يك هفته توسط انجمن‌ها و تشكل‌هاي مردمي در اروميه برگزار شد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان غربي، نمايشگاه اطلاع رساني و آگاهسازي مواد مخدر با موضوع «مرز زندگي» به مناسبت هفته ناجا در اروميه گشايش يافت.


در این نمایشگاه که به مناسبت بزرگداشت هفته مبارزه با مواد مخدر نيروي انتظامي در مقابل موزه تاريخي شهر اروميه برگزار شد، اداراتی چون بهزیستی، مرکز بهداشت، دادگستري آذربايجان غربي، نیروی انتظامی، شوراي شهر و شهر داري اروميه، انجمن معتادان گمنام كه درحوزه پيشگيري و ترک اعتیاد فعالیت دارند، دارای غرفه هستند.


در این نمایشگاه انواع بروشور و لوح های فشرده تبلیغاتی، پیشگیرانه و هشدار دهنده در رابطه با مواد مخدر و پیامدهای مخرب آن، نمایش فیلم و عکس های مرتبط با مواد مخدر در معرض دید شهروندان گذاشته شده است.


ناصر اصلاني دبير شوراي هماهنگي استان در مراسم افتتاحيه نمايشگاه‌ها گفت: پیام نمایشگاه پیشگیری از اعتیاد این است که امروز معضل موادمخدر يك تهدید جهانی است و مختص به منطقه ای خاص نیست . امروز همه مردم در مبارزه با این پدیده شوم مسئول هستند.


وي افزود: هرکس که میتواند بايد در این حوزه فعالیت کند و اگر سهل انگاری داشته باشد مطمئنا اول نسبت به خانواده خود جفا کرده است سپس به شهر، استان و کشور خود.


دبير شورا با اشاره به اينكه منظور از اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر، یعنی اینکه ما به تنهایی نمی توانیم با این پدیده شوم مبارزه کنیم، گفت: بايد با مشارکت تمام آحاد مردم و با تلاش، دانش و آگاهی عمومی با موادمخدر مقابله کنیم .


وي افزود: ما در جهان بيش از ۲۹ میلیون نفر معتاد داریم و امروز در بحث مقابله با مواد مخدر، در مقابله با یک سیل عظیم هستیم و خواه یا ناخواه در مقابل آن قرار داریم پس باید همه با همکاری و همدلی همدیگر، در مبارزه و پیشگیری از آن تلاش کنیم .


اصلاني در خاتمه بيان نمود: امروزه نیروی انتظامی، مرزبانی، اداره اطلاعات و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تقدیم بیش از ۳ هزارشهید، نشاندهنده قاطعیت، ایثار و فداکاری های صورت گرفته در عرصه مبارزه با این پدیده شوم است.


این نمایشگاه آموزشی فرهنگی که با حضور دبير شوراي هماهنگي، رئيس شوراي شهر اروميه، شهردار اروميه، رئيس مبارزه با مواد مخدر استان و برخی ديگر از مسئولان استاني و شهرستان اروميه افتتاح شد و از تاريخ ۱۵ الي ۲۰ مهرماه صبح و عصر برای بازدید علاقه مندان دایر خواهد بود.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان غربي۹۶٫۰۷٫۱۶

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=40159

برچسب ها