• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 0
4

موادمخدر يك معضل افسار گريخته است

  • کد خبر : 40150
  • ۱۹ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۷

دادستان استان كردستان موادمخدر را يك معضل افسار گريخته خواند و گفت: دادستاني به عنوان مدعي‌العموم وظيفه‌اش كمك به كنترل آسيب‌هاي اجتماعي از جمله اعتياد است، لذا در اين حوزه نهايت تلاش خود را خواهيم داشت. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان، جوهري در جلسه‌اي كه با حضور سازمان‌هاي […]


دادستان استان كردستان موادمخدر را يك معضل افسار گريخته خواند و گفت: دادستاني به عنوان مدعي‌العموم وظيفه‌اش كمك به كنترل آسيب‌هاي اجتماعي از جمله اعتياد است، لذا در اين حوزه نهايت تلاش خود را خواهيم داشت.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان، جوهري در جلسه‌اي كه با حضور سازمان‌هاي مردم‌نهاد حوزه اعتياد و جوانان در سازمان زندان‌ها برگزار شد با بيان اينكه موادمخدر يك معضل افسار گريخته است و كار مبارزه با مواد مخدر مردمي است گفت: به مبارزه با مواد مخدر بايد جدي نگاه شود همان اقدام و عمل و همان انقلابي نگر و انقلاب گري بايد سرلوحه اقدام در حوزه مبارزه با مواد مخدر باشد.


وي تاكيد كرد: بايد با مردم شفاف بود و آنان بايد واقعيت‌ها را بدانند آمارها را بايد دقيق گفت تا دقيق بتوانيم برنامه‌ريزي كنيم.


دادستان استان بيان داشت: ما بايد بصورت انقلابي عمل كنيم همانطور كه مقام معظم رهبري (مدظله‌العالي) اقدام و عمل را در اين حوزه خواستار شدند.


جوهري گفت: دادستاني به عنوان مدعي‌العموم وظيفه‌اش كمك به كنترل آسيب‌هاي اجتماعي علي الخصوص اعتياد است، لذا در اين حوزه نهايت تلاش خود را خواهيم داشت.


همچنين سليم كريمي دبير شوراي كردستان در اين جلسه خاطر نشان كرد: در هر جامعه اي يكي از ابزارهايي كه مي‌تواند بسياري از مشكلات را با كمك آن حل كنيم استفاده از توان و پتانسيل سازمان هاي مردم نهاد است، پس مي‌طلبد كه ادارات و سازمان هاي مردم نهاد ارتباط نزديكي با هم داشته باشند تا بتوانيم براي رسيدن به يك جامعه پاك اميدوار باشيم.


وي اعلام كرد: شوراي هماهنگي استان يكي از اداراتي است كه ارتباط تنگاتنگي با سازمان هاي مردم نهاد دارند و اين هم عاملي مهم در رسيدن شورا به بسياري از اهداف  ( پيشگيري، درمان و كاهش آسيب ) بوده است و مي طلبد تمامي ادارات عضو شوراي هماهنگي ارتباط خود را با سازمان هاي مردم نهاد نزديك و حتي بسياري از طرح ها و پروژه هاي مربوط به اين حوزه را به آنان واگذار كرد.


كريمي در خاتمه خاطر نشان كرد: عملكرد سازمان‌هاي مردم نهاد استان كردستان در سال‌هاي اخير بسيار چشمگير بوده به طوري كه سازمان‌هاي كردستان زبانزد تمامي شوراهاي كشور است و همين امر يك نكته قابل توجه براي همكاري بهتر سازمان هاي مردم نهاد و ادارات استاني است.


گفتني است؛ اين جلسه با حضور تمامي سازمان هاي مردم نهاد حوزه اعتياد و آسيب هاي اجتماعي و جوانان سنندج برگزار شد و مباحثي همچون سريع شدن روند بروكراسي در ادارات، مشكلات حوزه سازمان هاي مردم نهاد و نحوه همكاري بهتر ادارات و سازمان هاي مردم نهاد مورد نقد و بررسي قرار گرفت.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان۹۶٫۰۷٫۱۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=40150

برچسب ها