• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 0
10

لزوم آگاهي‌دهي به دانشجويان گلستاني نسبت به عوارض سوء مصرف مواد مخدر و اعتياد

  • کد خبر : 40147
  • ۱۹ مهر ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۵

 دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان بر افزايش آگاهي دانشجويان گلستاني نسبت به عوارض سوء مصرف مواد مخدر و اعتياد تاكيد كرد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان؛ محمودرضا روحاني‌فر در بين نمايندگان دانشجويي گفت: ‌با توجه به شرايط حال حاضر موضوع مواد مخدر و لزوم […]

 دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان بر افزايش آگاهي دانشجويان گلستاني نسبت به عوارض سوء مصرف مواد مخدر و اعتياد تاكيد كرد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان؛ محمودرضا روحاني‌فر در بين نمايندگان دانشجويي گفت: ‌با توجه به شرايط حال حاضر موضوع مواد مخدر و لزوم افزايش اقشار مختلف جامعه در راستاي اجتماعي شدن امر مبارزه با مواد مخدر به خصوص قشر فرهيخته دانشجويان موضوع در بحث مواد مخدر در دانشگاه‌ها در دستور كار قرار دارد.


وي تغییر الگوی مصرف از سنتی به صنعتی را یکی از تهدیدهای حوزه مبارزه با مواد مخدر و جامعه دانست و گفت: آمار مصرف مواد مخدر صنعتی در حال افزایش است و حتی دانشجويان هم  نیز در این آمار سهم دارند.


دبير شورا اطلاع رسانی به موقع و آگاهی بخشی مردم از اصول مهم مبارزه با مواد مخدر دانست و بیان کرد: پیشگیری مهمترین اولویت برنامه های استان است.


روحاني‌فر همچنین از دانشجويان خواست تا در شبکه‌های اجتماعی و گروه‌هایی که عضویت دارند اقدام به اشتراک‌گذاری پیام‌هایی کوتاه و اثر گذار در خصوص آسیب اعتیاد و پیامدها و عواقب آن اقدام کنند و از ظرفیت شبکه‌های اجتماعی استفاده بیشتری كنند.


وی تصریح کرد: ورود به محيط‌هاي آموزشی یکی دیگر از اولويت‌های كاری با اهميت ما در سال جاري بوده تا از طريق اجرای برنامه‌های آموزشی سازنده بتوانيم در برابر كنترل رفتارهاي پرخطر اقدام کنیم.


دبير شورا خاطرنشان کرد: امیدواریم در سال‌جاري هم با همكاري همه مسئولين و مردم بتوانيم نسبت به عملياتي كردن برنامه‌ها و طرح‌ها، در زمينه برخورد قاطع با عناصر توزيع مواد مخدر، اين بلای خانمانسوز موفق عمل کنیم.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان۹۶٫۰۷٫۱۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=40147

برچسب ها