دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر منطقه ويژه پارس گفت: در یک عملیات پلیسی بیش از هزار و دویست و هفده کیلوگرم مواد مخدر منطقه پارس کشف و ضبط شد.
به گزارش روابط عمومي شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر منطقه ويژه پارس؛ مجید مهری ضمن تبریک فرارسیدن هفته نیروی انتظامی و تقدیر و تشکر از زحمات شبانه روزی نیروهای جان برکف که ضامن امنیت و آسایش و رفاه مردم می باشد با اشاره به کشف محموله بزرگ مواد مخدر اظهار داشت: با انجام اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی یک محموله بزرگ مواد مخدر در شهرستان عسلویه کشف شد.
وی افزود : شب گذشته پس از یکسری اقدامات پلیسی و اطلاعاتی و اشراف کامل پلیس ، محل فعالیت این باند در شهرستان عسلویه شناسایی و در اقدامی غافلگیر کننده توسط پلیس و مسدود شدن مسیر ، ضمن متلاشی شدن باند، مقدار یک تن و دویست و هفده کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک کشف و ضبط شد، همچنین یک دستگاه خودرو و یک دستگاه موتورسیکلت در جریان این عملیات توقیف شد.
مهری در پایان افزود : از ابتدای سال جاری بیش از ۴ تن مواد مخدر از قاچاقچیان توسط نیروی انتظامی شهرستان عسلویه کشف و ضبط شده است.
منبع: روابط عمومي شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر منطقه ويژه پارس۹۶٫۰۷٫۱۷