دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان لرستان گفت: اعتیاد؛ عامل مخل در سلامت فردی و اجتماعی است که خسارت های بیشماری در ابعاد مختلف اعم از فردی ، خانوادگی، بهداشتی،فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بر جامعه تحمیل میکند.
به گزارش روابط عمومی شوراي هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان لرستان، مجتبي بيرانوند در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان بروجرد گفت: اعتیاد بهعنوان یک عامل مخل در سلامت فردی و اجتماعی است که خسارتهای بیشماری در ابعاد مختلف اعم از فردی، خانوادگی، بهداشتی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بر جامعه تحمیل میکند، ضعف ساختاری و عدم برنامهریزی مناسب باعث شده، متاسفانه شاهد روند تقاضای مواد مخدر و روانگردان ها، کاهش سن و ورود جوانان و نوجوانان به چرخه اعتیاد و مواد روانگردانها باشيم.
وي بیان داشت: بیشک برای ضربه پذیری این سیستم هوشمند نیازمند راهبرد اجتماعی شدن میباشیم،و معتقدیم در موضوعاتی مثل پیشگیری، درمان، و صیانت بعد از بهبود یافتگان باید با مشارکت عموم انجام شود.
دبير شورا ایفای نقش و مداخله موثر کلیه معماران اجتماعی و گروهای مرجع اعم از اساتید، روحانیون، معلمان، دانشجویان، دانشآموزان، نخبگان، هنرمندان، ورزشکاران، اصحاب رسانه و سازمانهای مردمنهاد در کاهش مصرف موادمخدر و روانگردانها در جامعه ضروری است.
بيرانوند در ادامه اظهار داشت: سازمانهای غیر دولتی، مردمنهاد ” سمنها” شاه بیت کارهای پیشگیری هستند که میتوان با کمک آنها مبارزه با مواد مخدر را به همه لایههای جامعه برد و ما این تشکلها را همکاران و شریک واقعی خودمان در مبارزه با مواد مخدر و روانگردانها میدانیم.
دبیر شورا با تاکید بر جمع آوری کمپ های غير مجاز تصریح کرد: برخی از این کمپهای غیر مجاز به محلی برای توزیع مواد مخدر و روانگردانها تبدیل شده و به دلیل نداشتن حداقل استانداردهای لازم صلاحیت نگهداری از معتادان را ندارند و بایستی در اسرع وقت جمع آوری شوند و متولی برخورد با کمپ های غیر مجاز شوراهای فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستانها هستند که به ریاست فرمانداران تشکیل میشوند.
وي همچنين به مراكز ترك اعتياد در استان اشاره و تعداد مراکز ترک اعتیاد آقایان و بانوان اعم از دولتی و بخش خصوصی را در سطح استان ۱۷۴ مرکز اعلام کرد.
منبع: روابط عمومی شوراي هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان لرستان۹۶٫۰۷٫۱۵