• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
7

نهادینه‌شدن فرهنگ اجتماعی مقابله با اعتیاد ضروری است

  • کد خبر : 39947
  • ۱۰ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۴

نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در رابطه با بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر گفت: نهادینه‌شدن فرهنگ اجتماعی برای مقابله با اعتیاد در سطح جامعه، اجازه مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی را نمی‌دهد. محمدرضا امیرحسنخانی در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: وقتی مبارزه با مواد مخدر رویکرد […]

نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در رابطه با بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر گفت: نهادینه‌شدن فرهنگ اجتماعی برای مقابله با اعتیاد در سطح جامعه، اجازه مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی را نمی‌دهد.


محمدرضا امیرحسنخانی در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: وقتی مبارزه با مواد مخدر رویکرد اجتماعی پیدا کند، مردم بصورت خودجوش مانع مصرف مواد مخدر در سطح جامعه می‌شوند.


 وی با بیان اینکه باید نهادینه شدن فرهنگ اجتماعی مقابله با اعتیاد در اذهان عمومی شکل گیرد، اظهار کرد: وقتی این فرهنگ ترویج یابد مصرف مواد مخدر نیز به خودی خود کمتر می‌شود.


 نماینده مردم طبس، فردوس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همچنین باید بررسی کنیم که چه میزان راجع به انواع مواد مخدر، عوارض، خطرات، آسیب‌های آن در مدارس، دانشگاه‌ها، نمازجمعه‌ها و دیگر اماکن صحبت شده است و سازمان‌های مختلف برای مقابله چه اقداماتی انجام داده‌اند؟


امیرحسنخانی با اشاره به اینکه در حال حاضر با توجه به جمعيت دو ميليون و ۸۰۰ هزار نفري معتادان و احتساب خانواده‌هايشان، ده الي ۱۲ میلیون نفر در جامعه درگیر بحث اعتیاد هستند، گفت: وقتی فردی معتاد می‌شود، پدر، مادر، اعضای خانواده، اطرافیان و بستگانش نیز درگیر اعتیاد وی هستند و این حجم وسیعی از جامعه را دربرمی‌گیرد.


وی افزود: نباید همه امور مقابله با اعتیاد را ستاد مبارزه با مواد مخدر، دستگاه‌های امنیتی و نظامی انجام دهد، لازم و ضروری است که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی، ائمه جماعات، دانشگاه‌ها و غیره درباره بحث رویکرد اجتماعی مبارزه با مواد مخدر کار کنند و این موضوع همه‌گیر شود.


نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ با بیان اینکه مصرف مواد مخدر بویژه از نوع صنعتی در شهرهای کوچک بسیار گسترش یافته است، اظهار کرد: بسیاری از افراد از عوارض و خطرات موادمخدر اطلاعاتی ندارند و ارزان بودن مخدرهای صنعتی و شیمیایی باعث شیوع مصرف آنها نیز شده است .


 امیرحسنخانی تصریح کرد: همه باید مسایل پیشگیری اجتماعی مواد مخدر را مدنظر قرار دهیم و کار مقابله اساسی و بنیادی انجام شود.


 وی با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی نیز باید با وضع قوانینی اختیارات بیشتری برای فعالیت سازمان‌هاي مدنی در امر مقابله با اعتیاد دهد، خاطرنشان کرد: این سازمان‌ها که از درون عموم مردم با قشرهای مختلف هستند، بهتر می‌توانند در امر پیشگیری اجتماعی از مواد مخدر ورود کنند و کار را بدرستی انجام دهند.


منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۶٫۰۷٫۱۰

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=39947

برچسب ها