• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 0
10

استفاده از ظرفيت دانشگاه علمي كاربردي علوم انتظامي در حوزه پيشگيري از اعتياد

  • کد خبر : 39780
  • ۲۹ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۳

  دبير شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي در ديدار با رئيس دانشگاه علمي كاربردي علوم انتظامي استان بر افزايش همكاري‌هاي دانشگاه با شورا در حوزه پيشگيري از اعتياد تاكيد كرد. به گزارش روابط عمومي شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي، ابراهيم قربان زاده گفت: مواد مخدر مشکلات و […]

 

دبير شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي در ديدار با رئيس دانشگاه علمي كاربردي علوم انتظامي استان بر افزايش همكاري‌هاي دانشگاه با شورا در حوزه پيشگيري از اعتياد تاكيد كرد.


به گزارش روابط عمومي شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي، ابراهيم قربان زاده گفت: مواد مخدر مشکلات و آسيب‌هاي فراواني را به دنبال ‏دارد به طوری که مقام معظم رهبری (مدظله العالي) در رابطه با آسیب‌های اجتماعی نخستین اولویت را مبارزه با مواد مخدر عنوان کرده‌اند ‏و پيشگيري از آسیب‌های این پدیده شوم مي بايست به صورت جهادي در دستور کار قرار گيرد‎.


وی خاطرنشان کرد: براساس بند ۵۷ برنامه ششم توسعه ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری در خصوص مبارزه همه جانبه با مواد مخدر حضور تمامی مردم، مسئولان و قشرهای مختلف در این بخش ضرورت دارد. اصلی ترین سیاست دولت بر روی بحث پیشگیری است و دراین زمینه برنامه‌ریزی‌های قابل توجهی داشته است بطوریکه در مدارس، دانشگاه‌ها، محیط‌های کار، مناطق شهری و روستایی این سیاست با اجرای طرح‌های آموزشی پیش می‌رود.


دبير شورا گفت: در راستاي اجراي اولويت‌هاي فرهنگي پيشگيري ستاد مبارزه با موادمخدر در سال ۱۳۹۶ با رويكرد اجتماعي، تمركز بر ارتقاء علمي و گسترش كمي طرح‌هاي اجرايي در محيط‌هاي مختلف اجتماعي و استفاده از ظرفيت‌هاي انساني و مالي تمامي دستگاه‌هاي اجرايي مورد تاكيد مي‌باشد.


قربان‌زاده با اشاره به راهبرد ابلاغي دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با رویکرد اجتماعی شدن امر مبارزه با مواد مخدر، ‏یادآور شد: برای امر اجتماعی شدن مبارزه با این بلای خانمانسوز باید از تمامي ظرفيت‌ها و سرمايه‌هاي اجتماعي موجود ‏از جمله نخبگان، دستگاه‌های غیردولتی و سمن‌ها و همچنین به صورت ويژه از توان و ‏ظرفيت رسانه ملي استفاده شود‎.


وی پیشگیری را مقدم بر درمان دانست و گفت: تمام دستگاه‌های دولتی، ادارات، واحدهای نظامی و انتظامی بر اساس فرمایش رهبر معظم انقلاب باید وارد میدان عمل شوند اگر مشارکت‌های مردمی افزایش یابد آسیب‌ها کمتر خواهد شد.


قربان زاده با اشاره به ظرفيت‌هاي علمي دانشگاه خاطر نشان كرد: با توجه به بيش از ۱۰۰۰ فارغ التحصيل پليس در رشته پيشگيري از اعتياد، مي‌بايست از ظرفيت علمي و تخصصي آنها در برنامه‌هاي آموزشي پيشگيري از اعتياد در شهرستان‌ها با هماهنگي فرمانداران و رؤساي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استفاده شود.


در ادامه جلسه رئيس دانشگاه علمي كاربردي علوم انتظامي استان ضمن ارائه گزارش هايي از روند جذب و فارغ التحصيلي نيروهاي پليس در رشته پيشگيري از اعتياد و آسيب‌هاي اجتماعي، بر افزايش تعاملات و سطح همكاري‌هاي دوجانبه شورا با دانشگاه ياد شده و راه اندازي رشته پيشگيري از اعتياد در مقطع كارشناسي ارشد در اين دانشگاه تاكيد كرد.


گفتني است در اين جلسه براي بهره گيري از فارغ التحصيلان و كارشناسان پيشگيري از اعتياد در نهادينه شدن برنامه‌هاي پيشگيري اوليه از اعتياد در سطح استان و راه اندازي رشته پيشگيري از اعتياد در مقطع كارشناسي ارشد تصميماتي گرفته شد.


منبع: روابط عمومي شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي۹۶٫۰۶٫۲۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=39780

برچسب ها