وزير كشور و دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: حفاظت جدی و دقیق از مرزهای سیستان و بلوچستان بیش از پیش در دستور كار قرار دارد و ظرف شش ماهه آینده آن بخش از مرز که هنوز مسدود نشده بهویژه در منطقه سراوان کنترل خواهد شد.
به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ دكتر عبدالرضا رحمانيفضلي در نشست خبری با خبرنگاران در زاهدان گفت: در نظر داریم سیستان و بلوچستان را که یک منطقه استراتژیک و راهبردی است در اولویت توسعه قرار دهیم كه در همين راستا پروژهای در دست مطالعه و بررسی است که در زمانبندی کوتاه اجرایی خواهد شد.
وي در ادامه، سیستان و بلوچستان را منطقهاي مهم برای سرمایهگذاری و توسعه پایدار عنوان كرد و افزود: با توجه به شرایطی که در این استان وجود دارد عدم توسعه یافتگی بزرگترین مشکل سیستان و بلوچستان است، لذا محور توسعه در طرحي که برای سیستان و بلوچستان در نظر گرفته شده صرفا اقتصادی است.
دبيركل ستاد اظهار داشت: به دنبال جذب سرمایهها و تولید و اشتغال در سیستان و بلوچستان هستیم که این موضوع مستلزم یک اجتماع ملی و منطقهای با پشتیبانی مردم است.
رحمانيفضلي در بخش ديگري از سخنان خود گفت: حجم بالای ترانزیت مواد مخدر از طریق سیستان و بلوچستان، این استان را به اولویت اول وزارت کشور در زمینه مبارزه با مواد مخدر تبدیل کرده و اعتبارات ویژهای در زمینه درمان و پیشگیری از اعتیاد برای سیستان و بلوچستان در نظر گرفته شده است.
وی گفت: باید با برنامهریزی و سرمایهگذاری ویژه از گسترش ترانزیت مواد مخدر از طریق مرزهای آبی کشور جلوگیری كرد.
دبيركل ستاد در بخشي ديگر از سخنان خود گفت: خلاءهاي مرزي سراوان به زودي رفع شده و مرزهاي سيستان و بلوچستان با جديت و دقت بيشتري كنترل ميشود.
رحماني فضلي اضافه كرد: در زمینه موضوع حادثه تروریستی سراوان با کشور پاکستان دیپلماسی قوی داشتهایم و تذکرات لازم داده شده است.
وي اعلام كرد: با هدف ارتقاء امنيت مرزهاي سيستان و بلوچستان بخشي از اعتبارات براي تامين دوربينهاي مرزي اختصاص يافته و تجهيزات لازم بهمنظور راهسازي در نقاط مرزي سراوان انتقال پيدا كرده است.
وي در پايان خاطرنشان ساخت: يكسري اقدامات فني و اطلاعاتي براي ارتقاء امنيت مرزهاي سيستان و بلوچستان پيش بيني شده كه هم اينك در حال اجرا است.
منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۲/۸/۲۶