• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
5

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر:رفع آسیب‌های اجتماعی جزو اولویت‌ها و دغدغه مردم است/ ارائه و تشریح برنامه‌های مبارزه با مواد مخدر نمایندگان را قانع کرد

  • کد خبر : 39555
  • ۲۰ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۲

  قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: مذاکرات همکاران در ستاد مبارزه با موادمخدر با نمایندگان در زمینه ارائه برنامه‌ها و تشریح برنامه‌ها به گونه‌ای بود که توانستیم آنها را قانع سازیم. به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، علی مویدی پیش از ظهر امروز در هفتمین همایش دبیران شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر […]

 

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: مذاکرات همکاران در ستاد مبارزه با موادمخدر با نمایندگان در زمینه ارائه برنامه‌ها و تشریح برنامه‌ها به گونه‌ای بود که توانستیم آنها را قانع سازیم.


به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، علی مویدی پیش از ظهر امروز در هفتمین همایش دبیران شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر سراسر کشور اظهار کرد: اهداف بلندی در همایش‌ها ترسیم می‌شود، امید است اهداف تعیین شده در این همایش با تلاش همه دست‌اندرکاران محقق شود.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر اذعان داشت: تمام تذکرات، ایرادات و گفته‌ها در این همایش خدمت وزیر کشور عرضه خواهد شد تا جمع‌بندی از طرف ایشان به دست همکاران جهت اجرا برسد.

وی با اشاره به آغاز برنامه ششم در سال‌جاری ابراز کرد: باید آئین‌نامه‌ها به دست همکاران رسیده و با یک آمادگی تمام به استقبال اجرای برنامه ششم برویم.

مویدی خاطرنشان کرد: با استقرار دولت و حرکت‌های دموکراتیک، شأن و منزلت دیگری از انقلاب را به جهانیان نشان دادیم و کابینه نیز سریع رای اعتماد گرفت و این اقتدار دوباره را به دشمنان انقلاب اسلامی نشان داد.

وی با تاکید بر اجرای برنامه‌های هدفمند در بدنه ستاد مبارزه با مخدر بیان کرد: بی‌سابقه است که وزیری که برای دومین بار معرفی شود با رای بیشتری انتخاب شود و اینها ناشی از اقبال مناسب به ستاد مبارزه با موادمخدر و سایر خدمات زیرمجموعه از بدنه جامعه بود.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر افزود: مذاکرات همکاران در ستاد مبارزه با موادمخدر با نمایندگان در زمینه ارائه برنامه‌ها و تشریح برنامه‌ها به گونه‌ای بود که توانستیم آنها را قانع سازیم.

وی تاکید کرد: این نشست باید نشستی آموزشی و انتقال تجارب و کارگاه آموزشی تلقی شود و با توجه به اینکه نگاه اصلی از یک همایش رسیدن به یک نتیجه کاملی است از این رو امید داریم بعد از برگزاری این همایش از نتایج به دست آمده این همایش بهره گرفته و هیچ‌گونه اتلاف وقتی از همایش‌ها نداشته باشیم.

مویدی با اشاره به علت انتخاب استان آذربایجان‌شرقی برای برپایی این همایش گفت: غیرت این استان نسبت به معضلات اجتماعی مصداق تاریخی دارد و از این رو آسیب‌های اجتماعی جزو اولویت‌ها و دغدغه همه مردم اینجاست.

وی اضافه کرد: امروز هدف اصلی از برگزاری این همایش در تبریز استفاده از تجربه آن در مباحث مبارزه با موادمخدر است و باید با نگاه آموزشی و یادگیری از این استان برویم.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با اشاره به ایجاد کارگاه‌ها و اشتغال‌زایی در کنار کمپ‌های ترک اعتیاد در تبریز افزود: این کارگاه‌ها و میزان اشتغال‌زایی برای افراد پاک شده و در حال پاک غرور فراوانی داشته و امید است به عنوان یک الگو در دستور کار سایر استان‌ها قرار گیرد.

وی در تشریح اهداف این همایش با بیان اینکه ابلاغ ماموریت‌های ستاد در تمام عرصه‌های مرتبط با موادمخدر و اعتیاد از جمله اهداف است، افزود: تاکید بر اولویت‌های ستاد در سال‌جاری، اعلام انتظارات ستاد از شوراهای هماهنگی مبارزه با موادمخدر در استان‌ها، به‌روزرسانی سطح دانش و اطلاعات حاضران در همایش، توجه و تبیین برنامه‌های ششم توسعه و وظایف ستاد در این برنامه، ایجاد هماهنگی و وحدت رویه در برنامه‌ های آتی ستاد در عرصه قانونی و آیین‌نامه‌های اجرایی مبارزه با موادمخدر و برنامه‌ریزی برای آینده ستاد است.

محمدعلی نصرتی،دبیر شورای مبارزه با موادمخدر استان آذربایجان شرقی نیز در این همایش اظهار کرد: منطقه آذربایجان‌شرقی به علت منطقه جغرافیایی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و با ۴۵ هزار و ۹۴۱کیلومتر با کشورهای زیادی هم‌مرز و همجوار است.

وی با تاکید به قدمت، شرایط مذهبی و سیاسی استان آذربایجان‌شرقی ابراز کرد: این منطقه ۲۷۱ کیلومتر که شامل حومه ارس مناطق جلفا، خداآفرین و نودوز است مرز مشترک با دیگر کشورها دارد.

دبیر شورای مبارزه با موادمخدر استان اذعان داشت: استان آذربایجان‌شرقی اشتراکات فراوانی با کشورهای همسایه داشته و با ۱۹ شهرستان و ۴۲ بخش مرز مشترک زیادی با کشورهای همسایه دارد.

وی با تاکید بر اینکه تبریز قطب علمی و صنعتی در کشور محسوب می‌شود که توجه زیادی را متوجه خود ساخته، افزود: با همدلی و هماهنگی بین مردم و تمام مسؤولان، استان آذربایجان‌شرقی یک استان عاری از هرگونه معتاد متجاهر است و به شهر بدون گدا معروف است.

نصرتی خاطرنشان کرد: تعصب و غیرت در بین مردم استان آذربایجان‌شرقی باعث شده تا رسیدگی به آسیب‌های اجتماعی جزو دغدغه‌های اصلی مردم شود تا در کنار یکدیگر مشکلات رفع شوند.

 هفتمین همایش دبیران شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر با حضور مسؤولان و دبیران سراسر کشور به میزبانی تبریز برگزار شد.


منبع: فارس ۹۶٫۰۶٫۲۰

 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=39555

برچسب ها