دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالي گفت: لازمه ارتقاء فرهنگ مشاركت در جامعه بهمنظور اجراي راهبرد اجتماعي شدن امر مبارزه با مواد مخدر همافزايي اقدامات سمنها و دستگاههاي اجرايي است.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالي؛ احمد ريواده در اين خصوص بيان داشت: استفاده از ظرفيت و مداخله مردم در كنترل معضل اعتياد در كشور امري اجتناب ناپذير است و يكي از مصاديق مهم مشاركت مردم در عرصههاي اجتماعي، سازمانهاي مردم نهاد هستند.
وي افزود: سازمان مردمنهاد براساس ضرورت و تشخيص اولويتهاي جامعه شكل مي گيرند و با اتكاء به ظرفيت مردمي و استفاده از تجربيات علمي در توسعه اجتماعي كشور ايفاي نقش دارند. بنابراين امروز اعتياد بعنوان مهمترين معضل و آسيب اجتماعي كشور بايستي مورد توجه گروههاي اجتماعي قرار گيرد و نقش آنها در سياستگذاريهاي اين حوزه تعيين و مطالبه شود.
دبير شورا با اشاره به اثربخشي و كارآمدي سمنها در جلب مشاركت و اجراي طرح هاي حوزه مبارزه با مواد مخدر بيان داشت: در شرايط فعلي استان، انتخاب و اجراي طرحهاي مبتكرانه و خلاقانه متناسب با ظرفيتهاي اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي توسط سمنها ميتواند در كاهش آسيبهاي اجتماعي به ويژه اعتياد موثر باشد.
ريواده با اشاره با شعار دولت دوازدهم مبني بر آزادي، امنيت، آرامش و پيشرفت خاطرنشان کرد: لازمه تحقق اين شعار محوري، همدلي و همافزايي بين اركان حاكميت و ظرفيتهاي مردمي ميباشد.
وي افزود: زمينههاي لازم براي ارتقاء فرهنگ مشاركت اجتماعي و راهبرد اجتماعي شدن امر مبارزه با مواد مخدر کمک حمايت از تشكيل سازمانهای مردمنهاد و توجه به ارتقاء كيفي آنها ميباشد در همين راستا و به منظور اثر بخشي به اقدامات سمنها، دبيرخانه شورا با همكاري دستگاههاي اجرايي ذيربط استان سطحبندي سمنهاي را در دستور كار دارد كه تا پايان شهريور ماه كليه سمنهاي استان سطح بندي خواهند شد.
ريواده در پايان، ارتقاء كيفي و برگزاري كارگاههاي تخصصي و شبكهسازي بين سمنها به منظور هم افزايي اقدامات و تعميم تجربيات موفق در اين زمينه را از جمله برنامههاي ديگر سال جاري عنوان كرد.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالي۹۶٫۰۶٫۱۹