• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
7

برای تحقق رویکرد اجتماعی مقابله با اعتیاد، بسترهای اشتغال جوانان فراهم شود

  • کد خبر : 39446
  • ۱۵ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۸

نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی درباره بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر گفت: برای کنترل عرضه و تقاضا برای مصرف مواد مخدر و تحقق رویکرد اجتماعی مقابله با این معضل باید بسترهای ایجاد اشتغال برای جوانان در کشور فراهم شود. جلال محمود زاده در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد […]

نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی درباره بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر گفت: برای کنترل عرضه و تقاضا برای مصرف مواد مخدر و تحقق رویکرد اجتماعی مقابله با این معضل باید بسترهای ایجاد اشتغال برای جوانان در کشور فراهم شود.


جلال محمود زاده در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: ایجاد اشتغال مهمترین مسئله کلیدی برای مبارزه با مواد مخدر است تا زمانی که شغل ایجاد نکنیم، با زور نمی‌توان جلوی مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی را گرفت و با قاچاچیان و خرده فروشان مواد محکم مقابله کرد.


وی با بیان اینکه باید توسعه اشتغال جوانان، محور اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر قرار بگیرد، ادامه داد: ریشه کنی اعتیاد بسیار سخت است و ضرورت دارد با فراهم کردن بسترهای اشتغال ، مانع از گرایش افراد به سمت مصرف مواد مخدر شویم .


عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تا وقتی که جوانی شغل مناسب نداشته باشد و نتواند تشکیل خانواده دهد، امنیت روحی و روانی نیز نخواهد داشته و به سمت مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی روی می‌آورد.


محموزاده ، بیکاری را یکی از ریشه‌های اصلی ایجاد معضلات اجتماعی و گرایش به سمت اعتیاد دانست و گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی اگر بخواهند طرحی درباره ایجاد اشتغال بدهند، نیاز به نقدینگی و بار مالی دارد که این کار میسر نیست ، باید دولت در این زمینه فکری کند و لایحه ای به مجلس ارایه دهد.


 نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: برای تحقق رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر بهتر است، دولت لایحه‌ای برای ایجاد اشتغال به مجلس ارایه دهد و در ضمن تسهیلات کم بهره را با ایجاد کارگاه‌های تولیدی در مناطق مجلس فراهم کند.


محمودزاده افزود: مجلس شورای اسلامی نیز می‌تواند این لایحه را با بررسی نمایندگان تبدیل به قانون کند تا به این طریق تقاضا برای تهیه و عرضه مواد مخدر صنعتی و شیمیایی در کشور کنترل شود.


وی، مقابله با اعتیاد و ریشه کنی معضل مواد مخدر را یکی از مهمترین اهدافی دانست که باید هر چه سریعتر برای حفاظت از سلامت جسم و روان آینده سازان توسعه کشور مورد توجه قرار گیرد و برنامه های اساسی در این زمینه پیاده شود.


منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۶٫۰۶٫۱۴

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=39446

برچسب ها