• امروز : پنج شنبه - ۲۳ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 14 - رمضان - 1446
  • برابر با : Thursday - 13 March - 2025
کل پست ها: 73183اخبار امروز : 0
5

برگزاري همايش نقش عشاير در كاهش آسيب‌هاي اجتماعي

  • کد خبر : 39422
  • ۱۳ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۴

دبير شوراي هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کهگیلویه و بویراحمد از برگزاري سومين همايش نقش عشاير در كنترل و كاهش آسيب‌هاي اجتماعي با محوريت اعتياد در استان خبر داد. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کهگیلویه و بویراحمد؛ در اين همايش معاون سياسي امنيتي استاندار ، دبير و کارشناس […]

دبير شوراي هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کهگیلویه و بویراحمد از برگزاري سومين همايش نقش عشاير در كنترل و كاهش آسيب‌هاي اجتماعي با محوريت اعتياد در استان خبر داد.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کهگیلویه و بویراحمد؛ در اين همايش معاون سياسي امنيتي استاندار ، دبير و کارشناس شورا ، دبير شورای هماهنگی استان بوشهر، معاون پیشگیری سازمان بهزیستی کشور و تعداد ۳۵۰ نفر از اعضاي شورا و مسئولین دستگاه‌های استانی و عشاير غيور استان در منطقه عشايري کاکان شهرستان بویر احمد حضور داشتند.


اين همايش با حضور سمن‌هاي ۱۶ استان عشايرنشين كشور شامل كهگيلويه و بويراحمد، بوشهر، تهران، مازندران، كرمان، يزد، خوزستان، هرمزگان، قم، لرستان، مركزي، فارس، چهارمحال و بختياري، اصفهان، كرمانشاه، ايلام و كردستان با هدف مشاركت عشاير و بهره‌گيري از ظرفيت عشاير در برنامه‌ها و فعاليت‌هاي پيشگيرانه برگزار شد.


سيد ناصر رضائي دبير شورا ضمن خير مقدم به مدعوين و تقدیر از همکاری همه دستگاه‌های استانی و سمن‌های استان به توضيح در خصوص اعتياد و موضوعات مرتبط با مواد مخدر در حوزه‌هاي عشايري پرداخته و اظهار داشت: مردم غيور عشاير همواره در تمامي صحنه‌هاي مبارزه و دفاع از كشور حضور فعالانه داشته و اين مهم از كسي پوشيده نيست لكن با توجه به اينكه تمام گروه‌هاي مردمي در معرض خطر بوده و موضوع اعتياد و مواد مخدر يكي از مهمترين مباحثي است كه سودجويان (سوداگران مرگ) هميشه بدنبال آن مي‌باشند و هر روزه گروه جديدي را مورد تهاجم قرار مي دهند، لذا عشاير با توجه به وضعيت خاص آنها بعنوان  يكي از اين گروه‌ها بوده است و اين مهم شورا را برآن داشت تا از اين ظرفيت بهره برداري نمايد و اين همايش را برگزار نمايد.


سيدناصر رضايي اين همايش را بعنوان يكي از راه‌های پیشگیری از اعتیاد و مواد مخدر عنوان كرد و افزود: در راستاي امر اجتماعي شدن مبارزه همه جانبه با مواد مخدر و روانگردان‌ها بايد از تمام ظرفيت‌ها استفاده كرد و اين همايش يكي از اين فرصت‌ها به منظور اشاعه مشاركت و فرهنگ پيشگيري از اعتياد مي‌باشد .
 
در ادامه معاون سياسي امنيتي استاندار و رئيس كميته تخصصي مشاركتهاي مردمي استان ضمن تقدير و تشكر از برگزاركنندگان همايش و حضور سمن‌های استان‌های عشایرنشین، آگاهي‌بخشي و اطلاع‌رسانی به کلیه اقشار جامعه از جمله خانواده‌ها و عشایر از طرق مختلف را بعنوان برنامه‌هاي دائمي شوراي هماهنگي خواند و افزود: همواره دشمنان کشور عزیزمان به دنبال آلوده کردن جوانان و نوجوانان ما هستند واگر با جدیت با این موضوع برخورد نموده و با افزایش بینش و آگاهی عمومی اقدامات پیشگیرانه را انجام دهیم.


دكتر فتاح محمدي تصريح كرد: همانطور كه ساير گروه‌ها و اقشار مختلف جامعه مورد توجه سودا گران مرگ هستند عشاير و مناطق عشايري از اين موضوع مستثني نبوده و قطعاً مورد تهاجم قرار خواهند گرفت بنابراين همواره پيشگيري بهتر از درمان بوده و مي‌بايست با انجام فعاليت‌هاي فرهنگي همچنين آگاهي بخشي به جامعه از هرگونه سوء استفاده جلوگيري كنيم، لذا در همين راستا از سمن‌هاي ۱۶ استان عشاير نشين جهت دريافت اطلاعات تخصصي با اجراي كارگاه دو روزه دعوت بعمل آمده و اجرايي خواهد شد.


گفتني است در اين همايش علاوه بر برنامه‌هاي سخنراني اجراي تئاتر با موضوع اعتياد و موسيقي سنتي نيز برگزار شد و به مدت دو روز سمن هاي مدعو در كارگاه آموزشي توانمندسازي با هدف تربيت كادر متخصص شركت كردند.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کهگیلویه و بویراحمد۹۶٫۰۶٫۱۳

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=39422

برچسب ها