رییس پلیس موادمخدر از افزایش ناخالصی موادمخدر خبر داد.
سردار علی مویدی در گفتوگو با خبرنگار «انتظامی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،ضمن هشدار نسبت به افزایش ناخالصی موجود در موادمخدر، گفت: روزانه موادمخدر گوناگونی را برای آزمایش به آزمایشگاه تخصصی موادمخدر نیروی انتظامی ارجاع میدهند که متاسفانه در آزمایشهای انجام شده مشخص شد که ناخالصی موادمخدر افزایش یافته است و در این میان میزان ناخالصی هروئین بیشتر از موادمخدر دیگر تعیین شده است.
وی با بیان اینکه افزایش ناخالصی سبب شده که بیماریهای ناشی از این ناخالصی نیز افزایش یابد، گفت: افزایش قیمت موادمخدر برای عمدهفروشان بسیار تاثیرگذار است و یکی از دلایل افزایش ناخالصی ممکن است افزایش قیمت موادمخدر نیز باشد.
به گزارش ایسنا، هروئین از کلمه هیروس یا هیرو به معنای مرد قهرمان گرفته شده و این موادمخدر یکی از ترکیبات مرفین است که با عمل استیلاسیون به دست میآید. این ماده به رنگ سفید مایل به کرم، دارای طعمی تلخ و بیبو است که پس از مدتی نگهداری، بوی ترشی و سرکه میدهد.
همچنین هروئین انواع و اقسام مختلفی دارد که بر این اساس هروئین شماره یک درواقع همان مرفین است و هروئین شماره دو با درجه خلوص پنج تا ۱۰ درصد به «هروئین خیابانی» معروف است و هروئین شماره سه با درجه خلوص ۶۰ تا ۷۰ درصد به «هروئین آزمایشگاهی» و هروئین شماره چهار با درجه خلوص ۹۰ تا ۱۰۰ درصد به «هروئین تزریقی» معروف است که میتوان افسردگی و تغییرات شخصیتی را از جمله عوارض این موادمخدر نامید. هر چند که خوابآلودگی، پرخاشگری، بیماریهای مختلف مرتبط با سلولهای مغزی و نخاع، تهوع، بیاشتهایی، مشکلات کلیوی، پوستی، ریوی، قلبی و … از دیگر عوارض این نوع مصرف موادمخدر است. اما این روزها هشدارهای پی در پی مسئولان در مورد افزایش ناخالصی موادمخدر سئوالبرانگیز است؛ به گونهای که افزایش این ناخالصیها موجب میشود که موادمخدر مصرفی از سوی معتادان ویژگیهای خود را از دست داده و عوارضی مهلکتر داشته باشد.
«اظهارات افراد خارج از دبیرخانه ستاد، مندرج در پرتال ستاد الزاماً به معنای موضع رسمی ستاد مبارزه با موادمخدر نمی باشد.»