نائب رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: كاهش روابط اجتماعي با دوستان، خويشاوندان و همسايگان و تحميل فشارهاي روحي و رواني غالبا متوجه خانوادههايي است كه سرپرست آن خانواده به علت كنشهاي مربوط به مواد مخدر به مجازات زندان و اعدام محكوم شدهاند.
دكتر سیدمرتضی خاتمی در گفتوگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر با بيان اينكه اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر رويكردي بسیار پسندیده و خوب است، گفت: تا قبل از اجرای این رويكرد اقشار مختلف جامعه به صورت غیر سیستماتیک به علت فراگیر بودن این معضل اجتماعی با آن مواجه بودهاند اما اینکه به صورت سیستماتیک همه اقشار درگیر شوند نتیجه بهتری خواهیم گرفت كه آن نيز نیازمند آگاهیبخشی به جامعه است.
وي در ادامه اعتياد به مواد مخدر را یک آسیب بزرگ فرهنگی برشمرد و گفت: هرچه اطلاعرسانی به خانوادهها بیشتر باشد، آسیب کمتری از ناحیه اعتیاد به مواد مخدر به جامعه وارد میشود.
نماینده مردم ماهنشان و ایجرود در مجلس با بيان اينكه به حوزه آگاهیبخشی و اطلاعرسانی در زمينه مبارزه با اعتياد کمتر توجه شده است، افزود: اطلاعرسانی در اين حوزه باید جامع و شکل ارایه آن نيز مناسب باشد؛ چرا كه این دو در کنار هم اثرگذاری خوبی را در جامعه خواهند داشت.
خاتمي بر صيانت اجتماعي و اقتصادي از خانواده مجرمين مواد مخدر تاكيد كرد و ادامه داد: کم توجهی به خانواده اين گروه از مجرمين موجب بروز بزه در اين خانوادهها ميشود و موجب ميشود علیرغم تلاشهای زیاد و کوششهایی که در ستاد مبارزه با مواد مخدر انجام شده و میشود و همچنين جانفشانيهاي نیروهای پلیس آنطور که باید به نتیجه مطلوب نرسيم.
وي تصريح كرد: كاهش روابط اجتماعي با دوستان، خويشاوندان و همسايگان و تحميل فشارهاي روحي و رواني غالبا متوجه خانوادههايي است سرپرست آن خانواده به علت كنشهاي مربوط به مواد مخدر به مجازات زندان و اعدام محكوم شدهاند، لذا بايد به اين گروه از جامعه توجه بيشتري داشت.
منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۶٫۰۶٫۰۷