دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران گفت: اعتیاد زنان در این استان در مقایسه با میانگین کشوری کمتراست.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران؛ علیاصغر میرزایی در اين رابطه افزود : بر اساس آمار، حدود هشت درصد از معتادان تحت درمان در این استان را زنان تشکیل می دهند که بیشترشان شهری هستند.
وی تعداد تقریبی معتادان زنان تحت درمان و یا مراقبت های پس از آن را حدود چهار هزار نفر اعلام کرد و گفت: آمار معتادان تحت درمان و مراقبت در مازندران ۵۴ هزار نفر است .
دبیر شورا در ادامه، باروهای غلط رایج در زنان را علت اصلی روی آوری این گروه به اعتیاد به خصوص شیشه و نوعی جدید صنعتی آن به نام ‘ گل ‘ دانست و گفت : متاسفانه این باور در میان زنان در معرض اعتیاد وجود دارد که مصرف مواد مخدر باعث لاغری و شادابی پوست می شود و این باور غلط باعث شده تا آنها بیشتر به سمت اعتیاد کشیده شوند.
ميرزايي افزود : همچنین این باور غلط که مصرف مواد مخدر از جمله شیشه سبب افزایش میزان هوشیاری و تمرکز میشود بویژه در میان دختران دانشجو سبب می شود تا به مصرف مواد روی بیاورند.
وي هشدار داد: این در حالیست که به دلیل ناخالصی موجود در مواد مخدر ورودی به کشورمان طبق بررسی پزشکی ، این باورهای غلط مورد تایید قرار نگرفته، بلکه میزان خسارت های ناشی از مصرف این مواد جبران ناپذیرتر ارزیابی شده است.
دبیر شورا گفت: در دولت یازدهم به دلیل اولویت قرارگیری حفاظت از خانه و خانواده ، برنامه ترک اعتیاد و پیشگیری در زنان معتاد درسطح اول کارهای این شورا قرار داده شد.
ميرزايي افزود : طبق برنامه ششم توسعه کشور ، سالانه باید آمار معتادان حدود ۵ درصد کاهش یابد و هر سال باید حدود ۱۰ درصد از معتادان هم ترک داده شوند.
وي ادامه داد : ما برای نجات خانواده ها باید طرح های پیشگیرانه برای زنان معتاد را بیش از گذشته در دستور کار قرار دهیم.
گردشگر پذیری مازندران سبب شده تا توزیع مواد مخدر در صدر جرایم اجتماعی این استان قرار گیرد به طوری که در سال گذشته افزون بر سه تن انواع مواد مخدر در این استان کشف شد.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران۹۶٫۰۶٫۰۲