• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
6

عضویت مردم در شبکه های حقیقی و مجازی برای مقابله با اعتیاد

  • کد خبر : 39183
  • ۰۲ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۷

  یک کارشناس سازمان بهزیستی کشور معتقد است : برای تحقق رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر باید اقشار مختلف جامعه در شبکه های حقیقی و مجازی برای ارتقای رفاه و سلامت عاری از مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی و روان گردان‌ها عضو شوند.  مهرداد احترامی در گفت و گو با خبرنگار روابط […]

 

یک کارشناس سازمان بهزیستی کشور معتقد است : برای تحقق رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر باید اقشار مختلف جامعه در شبکه های حقیقی و مجازی برای ارتقای رفاه و سلامت عاری از مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی و روان گردان‌ها عضو شوند.


 مهرداد احترامی در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: شیوع افزایش مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی نگران کننده شده است و ضرورت دارد مردم در قالب سازمانهای مدنی و عضویت در شبکه‌های حقیقی و مجازی راه مبارزه اجتماعی با مواد مخدر را هموارتر کنند.


 وی با اشاره به اینکه کاهش عوامل خطر و افزایش عوامل محافظ مربوط به اعتیاد نیز در جامعه ضروری است، اظهار کرد: اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر به عوامل و اصول مختلفی بستگی دارد که باید آنها در جامعه غیر از برخوردهای سلبی و قهری ،تحقق یابند.


 احترامی تصریح کرد: از جمله این اصول می توان به تلاش برای تثبیت ارزشهای اجتماعی،در اختیار گذاشتن منابع برای بهبود شرایط موجود،داشتن حساسیت اجتماعی و تغییرات،تلاش برای اصلاح شرایط محیطی از جمله ایجاد اوقات فراغت مناسب اشاره کرد.


این کارشناس سازمان بهزیستی اضافه کرد: لازم است اقشار مختلف مردم با نهادهای دولتی بر افزایش تولید دانش در مورد آشنایی با انواع مواد مخدر و نحوه پیشگیری اولیه و ثانویه و اطلاع رسانی وسیع در مورد آن همکاری گسترده ای داشته باشند .


به گفته احترامی ، این مشارکت و همکاری عمومی باعث می شود والدین نیز در سبک فرزندپروری تجدید نظر کرده و با تعامل مدارس و محیط های آموزشی تربیت درست و اصولی با فرزندان را در پیش بگیرند.


 وی افزود:استفاده از خدمات مشاوره بر هر یک از خانواده های ایرانی نیز در امر پیشگیری از اعتیاد به مصرف مواد مخدر ضروری است و عدم ارایه سیگار و قلیان در اماکن عمومی نیز باید بصورت فرهنگ نهادینه شود.


احترامی تاکید کرد: بهبود شرایط اشتغال نیز به مبارزه اجتماعی با مواد مخدر کمک زیادی می کند، مسوولان و دست اندکاران مربوطه باید تلاش کنند تا برای جوانان شغل های مناذب نه کاذب را ایجاد کرده تا آنها با انگیزه و شوق بیشتری ، به سمت مصرف مواد مخدر نروند.


به گفته وی ،مسئله عرضه و تقاضا برای مصرف مواد مخدر امری بسیار مهم است و باید در اولویت برنامه های کلان کشور قرار گیرد ،رویکرد اجتماعی شدن مقابله با اعتیاد ایده خوبی است که از سوی دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر عنوان شده باید از همه منابع ، نظرات کارشناسی و ظرفیت ها برای مقابله عمومی با این پدیده شوم استفاده کرد.


منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۶٫۰۶٫۰۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=39183

برچسب ها