دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالي گفت: گسترش نشاط اجتماعي براي افزايش اميد و آگاهي در جوانان موجب كاهش آسيبهاي اجتماعي از جمله اعتياد در جامعه ميشود.
به گزارش روابط ريواده دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالي؛ احمد ريواده در همایش حقایقی درباره زندگی سالم كه در دانشگاه پيام نور بجنورد برگزار شد، با اشاره به رويكرد اجتماعي شدن امر مبارزه با مواد مخدر گفت: در حوزه آسيبهاي اجتماعي و بويژه اعتياد نقش برنامههاي پيشگيرانه با هدف آگاهسازي، اطلاعرساني و آموزش به گروههاي مختلف مورد توجه ميباشد.
وي با اشاره به ضرورت گسترش نشاط اجتماعي، ترويج اخلاق و فرهنگ اسلامي و هويت ملي در بين جوانان مواد مخدر را مهمترين خطر براي پيشرفت فردي و اجتماعي جوانان معرفي كرد و از اساتيد و دانشجويان در بحث اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر با توجه به ظرفيت هاي كه دارند دعوت به ايفاي نقش در حوزه پيشگيري از اعتياد كرد.
دبير شورا بيان داشت: با ايجاد گفتمانسازيهاي مناسب و مبتني بر اصول علمي و اجراي برنامههاي پيشگيري منسجم و مستمر ميتوانيم نقش موثری در پیشگیری و مبارزه با این معضل اجتماعی داشته باشيم.
ريواده بيان داشت: راهاندازي شبكه ملي متخصصان و صاحبنظران پيشگيري از اعتياد و جمعآوري اطلاعات و درج سوابق علمي و اجرايي آنها يكي از اولويت هاي مهم در اين حوزه ميباشد.
وي افزود: حوزه پيشگيري از اعتياد نيازمند نگاه علمي است و با توجه به اولويت اول آسيبهاي اجتماعي كشور به اين حوزه ضرورت دارد دانشگاهها نيز به اين مهم توجه كنند، به نوعي اين موضوع مطالبه جامعه از دانشجويان و اساتيد و پژوهشگران است كه به ايفاي نقش خود متناسب با ظرفيت هاي قانوني پاسخ گو باشند .
دبير شورا در پايان سخنان خود خواستار ورود اساتيد و صاحبنظران به عرصه اجتماعي شدن امر مبارزه با مواد مخدر شد.
منبع: روابط ريواده دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالي۹۶٫۰۵٫۳۱