11:02:04
    امروز : پنج شنبه - ۱۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
کل پست ها: 73529اخبار امروز : 2
9

استمرار برنامه های حمایتی در قبال معتادان بهبود یافته و خانواده های معتادان

  • کد خبر : 39139
  • ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۷

  استاندار خراسان شمالي در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان بر استمرار برنامه‌های حمایتی در قبال معتادان بهبودیافته و خانواده‌های معتادان، ارائه تسهیلات کارآفرینی و اشتغال به بهبودیافتگان، سم زدایی و درمان کودکان معتاد با همکاری بهزیستی و دانشگاه علوم پزشکی تأکيد كرد. به گزارش روابط عمومی شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر خراسان […]

 

استاندار خراسان شمالي در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان بر استمرار برنامه‌های حمایتی در قبال معتادان بهبودیافته و خانواده‌های معتادان، ارائه تسهیلات کارآفرینی و اشتغال به بهبودیافتگان، سم زدایی و درمان کودکان معتاد با همکاری بهزیستی و دانشگاه علوم پزشکی تأکيد كرد.


به گزارش روابط عمومی شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر خراسان شمالی، محمدرضا صالحی كه در چهارمین نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در سال جاری سخن می‌گفت، از مدیران این استان خواست در خصوص اعطای مرخصی و کمک هزینه درمان به کارمندان درگير با اعتياد  مساعدت لازم را داشته باشند.


رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با ابراز خرسندی از این که خراسان شمالی در زمره استان های اولویت‌دار و پرمسئله از نظر ستاد مبارزه با مواد مخدر قرار ندارد، تصریح کرد: باید با استمرار نظارت‌ها، هم افزایی دستگاه‌ها و اجرای برنامه‌های مدون مقابله‌ای و پیشگیرانه، این ویژگی مطلوب برای استان را در سال‌های بعد نیز حفظ کنیم.


صالحی درصد پایین نرخ شیوع اعتیاد بین جمعیت بانوان استان و کسب بهترین رتبه در شاخص شیوع اعتیاد بین دانش‌آموزان را مورد اشاره قرار داد و گفت: این که خراسان‌شمالی پایین‌ترین درصد شیوع اعتیاد بین دانش‌آموزان را دارد یا تعداد زنان معتاد نسبت به جمعیت این استان کمتر از میانگین کشوری است، ویژگی‌های خوبی است که باید برای حفظ آن ها تلاش شود.


وي همچنین با اشاره به موارد احتمالی کشف مواد مخدر از خودروهای دولتی گفت: استفاده از وسیله نقلیه دولتی برای امور شخصی ممنوع است و بدتر از آن، استفاده از خودروی دولتی برای پوشش تخلفات احتمالی است که در این مواقع باید بدون تعارف، برخورد مضاعف انجام گیرد.


معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و رئیس کمیته مشارکت های شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان نیز از فعالیت ۵۳ سازمان مردم نهاد در این حوزه خبر داد و گفت: این تشکل ها در حوزه های پیشگیری، درمان و کاهش آسیب فعالیت دارند.


ملیحه یغمایی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری نیز با بیان این که برآوردها حاکی از اعتیاد حدود ۷ هزار زن در خراسان شمالی است و زنان ۲۰ درصد مراجعان مراکز ترک اعتیاد را تشکیل می دهند، به ارائه گزارشی از علل گرایش زنان و دختران به اعتیاد پرداخت و خواستار آن شد تا برنامه های آموزشی و فرهنگی پیشگیرانه و کاهنده آسیب، به میزان بیشتر و مطلوب تری با همکاری دیگر دستگاه های عضو شورا اجرا شود.


احمد ریواده دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر خراسان شمالی هم گزارشی از روند پیشرفت مصوبات قبلی این شورا ارائه کرد.


وي به اجرایی شدن مصوباتی نظیر فعال شدن کمیته شناسایی اموال قاچاقچیان، اجرای برنامه های مشارکتی با همکاری آموزش و پرورش و دانشگاه بجنورد، پیگیری راه اندازی نمایشگاه دائمی در یکی از کانون های تربیتی مرکز استان و موضوع مدیریت کمپ درمان اجباری معتادان تاكيد کرد.


منبع: روابط عمومی شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر خراسان شمالی۹۶٫۰۵٫۳۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=39139

برچسب ها