• امروز : پنج شنبه - ۲۸ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 19 - شوال - 1446
  • برابر با : Thursday - 17 April - 2025
کل پست ها: 73412اخبار امروز : 0
12

اعتياد در زنان، عوارض خطرناك‌تري نسبت به مردان ايجاد مي‌كند

  • کد خبر : 39123
  • ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۳

مديركل امور بانوان و خانواده استانداري خراسان شمالي بيان كرد: زنان نخستين قربانيان در بسياري از آسيب‌هاي اجتماعي هستند در اين ميان اعتياد يكي از مهمترين اين آسيب‌هاست كه صدمات زيادي به آنان وارد مي‌كند. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالي؛ مليحه يغمايي در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه […]

مديركل امور بانوان و خانواده استانداري خراسان شمالي بيان كرد: زنان نخستين قربانيان در بسياري از آسيب‌هاي اجتماعي هستند در اين ميان اعتياد يكي از مهمترين اين آسيب‌هاست كه صدمات زيادي به آنان وارد مي‌كند.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالي؛ مليحه يغمايي در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان بيان داشت: متاسفانه تصور اكثر افراد جامعه در مورد اعتياد اين است كه سوء مصرف مواد مخدر عمدتاً پديده اي مردانه است اين تصور اشتباه گاهاً باعث مي شود زنان ما دقت كافي در بحث پيشگيري از اعتياد و مراقبت هاي مربوط به آن را نداشته باشند و درگير اين مسئله شوند.


وي افزود: اعتياد در زنان عوارض خطرناكي دارد بر اساس آمار ، اعتياد در زنان، عوارض خطرناك تري نسبت به مردان ايجاد مي كند.


مديركل امور بانوان و خانواده استانداري گفت: در گیر شدن در چرخه آسیب های اجتماعی، گروه همسالان، در دسترس بودن مواد مخدر، فقر فرهنگی و عدم برخورداری از آموزش، گرایش به زیبایی و استفاده نابجا از مواد مخدر صنعتی در جهت تامین زیبایی، وجود اعتیاد در خانواده (پدر، مادر، همسر)، اختلالات روحی و روانی از علل گرایش زنان به اعتیاد مي‌باشد.


يغمايي در رابطه با مدل های موجود مصرف مواد مخدر در جامعه زنان عنوان كرد: در سنین بالا الگوی مصرف از مواد غير صناعي و در سنین پایین تر از مواد صناعي( صنعتي) پیروی می کنند.


وي در ادامه بيان داشت: تعداد  119 کلینیک ترک اعتیاد (سرپایی) ، سه مرکز DIC گذری، علاوه بر آقايان به بانوان هم خدمات ارائه مي‌دهند و علاوه بر اين مراكز، دو سرپناه شبانه (شلتر) و تعداد دو مركز اقامتي ميان مدت به زنان آسيب ديده در استان خدمات پيشگيري، درماني و كاهش آسيب ارائه مي دهند.


وي عنوان كرد: پرداختن به بحث کنترل و کاهش اعتیاد در جامعه بانوان و کودکان الزامي مي‌باشد و در اين رابطه نياز است كه برنامه‌ریزی جهت آگاه‌سازی و آموزش دختران و زنان با تمرکز بر مناطق وي‍ژه اجتماعي صورت گيرد .


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالي۹۶٫۰۵٫۳۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=39123

برچسب ها