• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 0
5

بهره‌گيري از مشاركت مردمي در اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر و كاهش جرم

  • کد خبر : 39086
  • ۲۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۶

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي در جلسه کمیته حقوقی قضایی شورای هماهنگی مبارزه بامواد مخدر استان گفت: بهره‌گيري از مشاركت مردمي در اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر و كاهش جرم موثر است. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي، جلسه کمیته حقوقی قضایی  شورای هماهنگی […]



دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي در جلسه کمیته حقوقی قضایی شورای هماهنگی مبارزه بامواد مخدر استان گفت: بهره‌گيري از مشاركت مردمي در اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر و كاهش جرم موثر است.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي، جلسه کمیته حقوقی قضایی  شورای هماهنگی مبارزه بامواد مخدر استان خراسان رضوي با حضور رئيس كميته ، دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر، رؤساي دادگاه انقلاب و دادستان هاي شهرستان هاي استان و دیگر اعضاء  در محل سالن جلسات شورا برگزارگردید.


ابراهيم قربان‌زاده دبير شورا در اين جلسه با اشاره به اينكه مواد مخدر و اعتياد به آن يكي از موانع مهم بر سر راه امنيت اجتماعي ، اقتصادي ، فرهنگي و بهداشتي جامعه است اظهار داشت: مبارزه با مواد مخدر و كاهش اعتياد در جامعه مي تواند به پويايي نسل حاضر و نسل آينده كمك كند تا در محيطي آرام و سالم به فعاليت هاي سالم و سازنده خود بپردازند.


وي افزود: در سال جاري و بر اساس اولويت هاي ابلاغي ستاد مبارزه با مواد مخدر رویکرد اصلی استان در حوزه مبارزه با مواد مخدر کاهش آسیب های اجتماعی اعتياد،  اثربخشی بیشتر اقدامات پيشگيرانه در جامعه هدف و استفاده حداکثری از امکانات دولتي و سازمانهاي مردم نهاد برای مبارزه با این پدیده شوم است.


دبير شورا با برشمردن تبعات زيان بار اعتياد و تأثير منفي آن بر جامعه خاطر نشان كرد : با توجه به سياست هاي كلان كشور در امر مبارزه با مواد مخدر، در تمامي سطوح مقابله ، پيشگيري ، درمان و كاهش آسيب هاي اعتياد بايستي نگاه متوازن انجام پذيرد تا شرايط مطلوب براي سالم سازي جامعه با عزم جدي و همت همگاني و همكاري دستگاه هاي ذيربط صورت گيرد.


قربان‌زاده تصريح كرد: اجرای احکام انقلابي تاثیر بسیار خوبی را در مبارزه با مواد مخدر به دنبال دارد كه از قاطعیت و جدیت دستگاه قضایی به خصوص دادستان مشهد و دادگاه انقلاب ، در اجرایی کردن قانون جدید مبارزه با مواد مخدر تشکر نموده و خواستار اجرای قاطع و سريع احکام مربوط به قاچاقچیان مواد مخدر و روانگردان ها در استان هستيم.


وي با تاكيد بر همكاري بين‌بخشي دستگاه‌هاي عضو شورا در امر مبارزه با موادمخدر گفت: مبارزه همه جانبه و فراگير با بليه شوم اجتماعي موادمخدر در سايه تلاش مضاعف و تعامل و همكاري بين دستگاه‌هاي عضو شورا با شتاب بيشتري صورت مي‌گيرد و مسائل و مشكلات پيش‌رو راحت‌تر حل و فصل و تصميم لازم براي رفع آن اتخاذ مي‌شود.


دبير شورا با تأکید بر ضرورت توانمندسازی افراد جامعه به لحاظ روحی و شخصیتی ، تغییر نگرش جامعه در خصوص اعتیاد و بهره گیری از مشارکتهای عمومی  را خواستار شد و در ادامه ، اتخاذ سیاست های پیشگیرانه و افزایش سطح آموزش در خصوص شیوه برخورد با اعتیاد به مواد افیونی را از مهمترین عوامل موثر در کاهش آسیب های ناشی از این معضل اجتماعی برشمرد.


قربان‌زاده در ادامه تصریح کرد :  نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در برخورد با  قاچاق و ترانزیت مواد مخدر قاطعانه ایستاده است  و پرچمدار مقابله با  این بلای خانه مان سوز  در سطح منطقه و جهان می باشد و در این مسیر مقدس  بیشترین شهید و جانباز را تقدیم کرده است.


در ادامه این نشست هریک از مسئولین حاضر در جلسه و اعضای کمیته حقوقی قضایی  شورای هماهنگی مبارزه بامواد مخدر استان ،گزارشی از عملکرد مربوطه در خصوص مبارزه با قاچاق مواد مخدر در سطح استان را  ارائه و در خصوص طرح الحاق ۱ ماده به قانون مبارزه با مواد مخدر با موضوع تعديل شرايط منجر به اعدام  قاچاقچيان مواد مخدر ديدگاه و نقطه نظرات خود را ارائه نمودند.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي۹۶٫۰۵٫۲۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=39086

برچسب ها