• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 20
5

اعتیاد ریشه بسیاری از ناهنجاری‌های اجتماعی است

  • کد خبر : 39053
  • ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۰

استاندار يزد گفت: اعتیاد ریشه بسیاری از ناهنجاری‌های اجتماعی است و دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش دارند تا با ‏بهره‌گیری از این حربه به بدنه اجتماعی نظام که همان جوانان و آینده سازان کشور هستند صدمه وارد کنند. ‏ به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان يزد؛ سيد محمد ميرمحمدي […]

استاندار يزد گفت: اعتیاد ریشه بسیاری از ناهنجاری‌های اجتماعی است و دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش دارند تا با ‏بهره‌گیری از این حربه به بدنه اجتماعی نظام که همان جوانان و آینده سازان کشور هستند صدمه وارد کنند. ‏


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان يزد؛ سيد محمد ميرمحمدي در جلسه اين شورا با بيان اين مطلب اظهار داشت: اولين قدم در راه مبارزه با مواد مخدر انسداد مرزها و مقابله با باندهاي سازمان يافته وارد كننده محموله هاي مواد مخدر است، اگر روي اين دو محور متمركز شويم بسياري از مشكلات بعدي در رابطه با معضل اعتياد و مواد مخدر در جامعه حل خواهد شد.


وي موضوع درمان معتادان داوطلب و جلوگيري از فعاليت معتادين متجاهر را يك اولويت در اين عرصه دانست و افزود: نيروي انتظامي، بهزيستي و ساير دستگاه‌هايي كه در حيطه پيشگيري، درمان و پاكسازي محلات از وجود معتادان متجاهر فعاليت مي‌كنند، ضروري است همكاري و هماهنگي لازم را با يكديگر داشته باشند.


استاندار يزد جلب مشاركت معتمدين و جوانان محلات را در شناسايي معتادين و نيز موضوع برخورد مناسب با آنها مهم دانست و بيان داشت: راهبرد اساسی در مبارزه با مواد مخدر افزایش آگاهی و حفظ انسجام خانواده‌ها و اهتمام جدی به برنامه‌های پیشگیری می‌باشد.


عالي‌ترين مقام اجرايي استان با اشاره به لزوم تقويت ايستگاه‌هاي ايست و بازرسي و گلوگاه‌هاي مبارزه با مواد مخدر گفت: افزايش اختيارات استاني از طريق تفويض سياست‌گذاري‌ها به استان‌ها، تصميم‌گيري‌ها را تسهيل مي‌نمايد و سرعت اجراي برنامه‌ها را بالا مي‌برد كه لازم است اين موضوع از طريق دبير شوراي هماهنگي و انعكاس به وزير كشور و دبيركل ستاد پيگيري شود.


ميرمحمدي تصريح كرد: پايه و اساس تصميم‌گيري‌ها و برخوردهاي مناسب با معتادين و مجرمين مواد مخدر، ارائه اطلاعات صحيح مي‌باشد و در هنگام تهيه گزارش از معتادان بايد ويژگي‌هاي جنسيتي، سني، اجتماعي، فرهنگي و ساير موارد لازم با دقت تهيه شود تا متناسب با آن برخورد مناسب لحاظ شود.


وي در ادامه برگزاري منظم جلسات شوراي استان ،كميته هاي تخصصي و شوراهاي فرعي مبارزه با مواد مخدر را خواستار شد و افزود: اولويت‌هاي ابلاغي از سوي ستاد مبارزه با مواد مخدر بايد در دستوركار كميته‌ها و جلسات شوراي فرعي شهرستان‌ها قرار بگيرد تا موارد ابلاغي به طور كامل تحقق يابد.


استاندار يزد بهره‌گيري از ظرفيت‌هاي مردمي و غيردولتي را در عملياتي كردن برنامه‌ها و طرح‌هاي مورد تفاهم في‌مابين ستاد و دستگاه‌ها را ضروري دانست و افزود: اجراي برنامه‌ها و فعاليت‌هاي پيشگيري از معضل مواد مخدر و آسيب‌هاي اجتماعي ناشي از آن با همكاري عموم افراد جامعه بويژه نوجوان و جوانان تاثيرات خوبي در جهت مقابله همه جانبه با اين معضل پيچيده دارد.


در ابتداي اين جلسه هريك از روساي كميته هاي مقابله با عرضه، فرهنگي و پيشگيري و درمان و صيانت اجتماعي گزارشي از اقدامات و عملكرد پنج ماهه را ارائه داده و ساير اعضاء نظرات و پيشنهادات خود را در رابطه با ابلاغ اولويت‌ها و برنامه ‌هاي ابلاغي ستاد مبارزه با مواد مخدر در سال ۹۶ بيان كرد.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان يزد۹۶٫۰۵٫۲۸

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=39053

برچسب ها