• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 20
6

برگزاري كارگاه آموزشي پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي در يزد

  • کد خبر : 38890
  • ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۴

  كارگاه آموزشي پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي با حضور تعداد كثيري از بانوان مهريزي در محل امامزاده غياث الدين شهر يزد برگزار شد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان يزد، در اين همايش آموزشي كه به همت واحد فرهنگي امامزاده و با هدف كاهش آسيب هاي اجتماعي و تحكيم […]

 


كارگاه آموزشي پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي با حضور تعداد كثيري از بانوان مهريزي در محل امامزاده غياث الدين شهر يزد برگزار شد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان يزد، در اين همايش آموزشي كه به همت واحد فرهنگي امامزاده و با هدف كاهش آسيب هاي اجتماعي و تحكيم بنيان خانواده برگزار شد؛ سركار خانم وفائيان كارشناس ارشد روان‌شناسي و دبير كميته فرهنگي و پيشگيري شواري هماهنگي ضمن تبيين وضعيت كنوني آسيب‌هاي اجتماعي از جمله اعتياد در استان به تشريح نقش خانواده‌ها در پيشگيري از آسيب‌ها پرداخت.


دبير كميته فرهنگي و پيشگيري شورا در ابتدا با اشاره به فرموده پیامبر اسلام (ص) مبنی بر اینکه محبوب‌ترین بنای عالم هستی خانواده است با بیان این سؤال که اگر قرار است یک جامعه سالم داشته باشیم نقش خانواده چیست؟ گفت: دست‌یابی به جامعه سالم در گرو سلامت خانواده است.


وفائيان ضمن اشاره به اينكه در حال حاضر وضعيت گرايش به اعتياد، افزايش طلاق، بروز بي‌وفايي‌هاي زناشويي، خشونت‌هاي خانگي و همچنين سرقت و بزهكاري نوجوانان وابستگي زيادي به سبك هاي فرزندپروري و نحوه تعامل درون خانواده‌ها دارد، افزود: توجه به آموزش‌هاي پايه‌اي و مهارت‌هاي زندگي در اين زمينه مي‌تواند به كاهش نرخ جرائم و آسيب‌هاي اجتماعي كمك نمايد.


اين كارشناس ارشد روانشناسي تصريح كرد: آموزش مهارت‌هاي زندگي، توانايي حل مسئله، مهارت جرات‌مندي و قابليت‌هايي از اين قبيل فرزندان ما را در برابر مشكلات مصون مي‌سازد.


وي افزود: بررسي‌هاي متعدد نشان داده است اگر فرد در خانواده مورد توجه واقع نشود و يا از خانواده طرد شود و يا برعكس اگر بيش ازحد مورد توجه و حمايت قرار بگيرد آماده كجروي، ناسازگاري و تجاوز به حقوق ديگران خواهد شد.


دبير كميته فرهنگي و پيشگيري استان تصريح كرد: پژوهش‌ها نشان داده كه فرزند پروري يك عامل محافظ قدرتمند است.


وي افزود: خانواده‌ها مي‌توانند با تامين نيازهاي اساسي ،ايجاد فضاي امن خانوادگي، قانون‌گذاري مناسب و نظارت صحيح بر زندگي فرزندانشان آنها را از بسياري رفتارهاي مشكل‌ساز و پرخطر از جمله مصرف مواد و بزهكاري دور نگه دارند.


وفائيان در پايان با اشاره به باورهاي غلط كه باعث گرايش به اعتياد مخصوص در نسل جوان مي‌شود، افزود: مهمترين هدف از برگزاري اين همايش‌ها و گردهمايي‌ها بايد زدودون اين باورها باشد و بايد ذهن بخش زيادي از جامعه كه تجربه هيچ گونه مواد مخدر ندارند از اين باورهاي غلط مصون بماند.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان يزد۹۶٫۰۵٫۲۲

 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=38890

برچسب ها