• امروز : یکشنبه - ۱۵ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 11 - محرم - 1447
  • برابر با : Sunday - 6 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
9

جلایی‌پور: اکثر اعدامی‌ها در رابطه با مواد مخدر هستند/بیکاری کنترل نشود معتاد زیاد می‌شود

  • کد خبر : 3885
  • ۱۷ آبان ۱۳۹۲ - ۱۹:۲۸

دانشیار گروه جامعه‌شناسی دانشگاه تهران با بیان اینکه نیروی انتظامی در راستای مبارزه با مواد مخدر در صف مقدم بوده است گفت: هم اکنون ۶۰ درصد زندانیان مربوط به مواد مخدر هستند ضمن آنکه اکثر اعدامی‌ها نیز در همین رابطه بوده‌اند.   به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، حمیدرضا جلایی‌پور در ادامه مناظره روش‌های مبارزه […]

دانشیار گروه جامعه‌شناسی دانشگاه تهران با بیان اینکه نیروی انتظامی در راستای مبارزه با مواد مخدر در صف مقدم بوده است گفت: هم اکنون ۶۰ درصد زندانیان مربوط به مواد مخدر هستند ضمن آنکه اکثر اعدامی‌ها نیز در همین رابطه بوده‌اند.

 

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، حمیدرضا جلایی‌پور در ادامه مناظره روش‌های مبارزه با اعتیاد که هم اکنون از شبکه یک سیما در حال پخش است اظهار داشت: همه می‌دانند که نیروی انتظامی در راستای مبارزه با مواد مخدر در صف مقدم بوده است.

 

جامعه‌شناس و دانشیار گروه جامعه‌شناسی دانشگاه تهران افزود: طی ۲۰ سال گذشته سازمان‌های بین‌المللی نیروی انتظامی ایران را به لحاظ مبارزه با مواد مخدر تشویق کردند.

 

وی ادامه داد: این امر به شکلی است که هم اکنون ۶۰ درصد زندانیان مربوط به مواد مخدر هستند ضمن آنکه اکثر اعدامی‌ها نیز در همین رابطه بوده‌اند.

 

جلایی‌پور ادامه داد: هم اکنون همه جوامع با معتاد روبرو هستند، با مونیتور حرکت کردن به این معنی است که شما چه میزان در کنترل مسائل موفق بوده‌اید.

 

وی بیان داشت: هم اکنون میزان واقعی معتاد در کشور رقمی بین ۲ تا ۴ میلیون نفر است.این در حالی است که لازم است تمامی نهادهای متولی بدانند که چه میزان معتاد در کشور وجود دارد، حرکت با مونیتور یعنی همین مسئله.

 

دانشیار گروه جامعه‌شناسی دانشگاه تهران با اشاره به رابطه بیکاری و اعتیاد بیان داشت: با توجه به اینکه رابطه مستقیمی بین بیکاری و اعتیاد وجود دارد با این وجود هم اکنون اختلاف آمار در مورد تعداد بیکاران در کشور بین ۳ تا ۵ میلیون نفر است.

 

به گفته جلایی‌پور بیکاری، تورم و خودکشی ارتباط مستقیم با اعتیاد دارند.

 

وی با ابراز خرسندی از اقدام دولت یازدهم مبنی بر ارائه گزارش ۱۰۰ روزه از وضع موجود افزود: اگر نتوانیم بیکاری را کنترل کنیم بدون شک معتاد هم زیاد می‌شود.

 

جلایی‌پور در ادامه ضمن انتقاد از صدا و سیما گفت: هم اکنون یکی از مباحث اساسی برنامه‌های صدا و سیما این است که اروپا و آمریکا زوال پیدا کرده‌اند، این در حالی است که همین کشور آمریکا که در بحران بزرگ مالی بود ۸۰۰ میلیارد دلار را به دو درصد رشد رساند.

 

وی با ارائه پیشنهادی مبنی بر اینکه صدا و سیما برای کنترل اعتیاد در کشور از کارشناسان مربوطه، روانشناسان، جامعه‌شناسان و حقوقدانان طی جلسات متعدد دعوت به عمل آورد اظهار داشت: با چنین شرایطی موفق خواهیم بود چرا که در مورد موضوع کنترل بیماری ایدز چنین عملکردی را از صدا و سیما شاهد بودیم.

 

قاضی‌زاده: افزایش طلاق نشان می‌دهد که اعتیاد افزایش یافته است

 

در ادامه سید‌ امیر حسین قاضی‌زاده هاشمی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، ادامه داد: تمام دنیا هم اکنون به این جمع‌بندی رسیده‌اند که باید تقاضا را در این باره مهار کنیم، عرضه و تقاضا مکمل یکدیگر هستند.

 

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اعتیاد بیماری اجتماعی است و معلول سایر بیماری‌ها بوده افزود: وقتی نرخ طلاق در جامعه افزایش می‌یابد این امر نشان می‌دهد که اعتیاد نیز افزایش یافته است.

 

وی به سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: از ۱۱ سیاست مقام معظم رهبری ۶ مورد در رابطه با کنترل حوزه تقاضا است. این در حالی است که مردم فکر می‌کنند که باید عرضه کنترل شود چرا که مردم اعتیاد را از بیرون نگاه می‌کنند.

 

به گفته وی، هم اکنون تنفر عمومی از قاچاقچی ایجاد شده است.

«اظهارات افراد خارج از دبیرخانه ستاد، مندرج در پرتال ستاد الزاماً به معنای موضع رسمی ستاد مبارزه با موادمخدر نمی باشد

منبع خبر: فارس ۹۲/۸/۱۷

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=3885

برچسب ها