• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 0
1

توسعه و تقويت همكاري هاي مشترك شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي با مرزباني

  • کد خبر : 38848
  • ۱۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۷

  همكاري هاي مشترك شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي با مرزباني در راستاي اولويت هاي مقابله با عرضه موادمخدر و روانگردان‌ها ستاد مبارزه با موادمخدر در سال ۱۳۹۶ با رويكرد اجتماعي توسعه و تقويت مي‌يابند. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي؛ ابراهيم قربان‌زاده دبير شوراي هماهنگي […]

 

همكاري هاي مشترك شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي با مرزباني در راستاي اولويت هاي مقابله با عرضه موادمخدر و روانگردان‌ها ستاد مبارزه با موادمخدر در سال ۱۳۹۶ با رويكرد اجتماعي توسعه و تقويت مي‌يابند.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي؛ ابراهيم قربان‌زاده دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي در ديدار با سردار جان نثار فرماندهي مرزباني استان ضمن تقدير و تشكر از همراهي و همكاري فرماندهي مرزباني با اين شورا ، خواستار توسعه و تقويت همكاري‌هاي مشترك مرزباني در امر خطير مبارزه با مواد مخدر و در راستاي اولويت هاي مقابله با عرضه موادمخدر و روانگردان‌ها ستاد مبارزه با موادمخدر در سال ۱۳۹۶ با رويكرد اجتماعي شد.


وي گفت: مبارزه با قاچاق مواد مخدر یکی از اصلی ترین وظایف هر جامعه ای برای رسیدن به رشد و بالندگی آن جامعه محسوب می شود و جمهوری اسلامی ایران نیز همواره براي سالم سازي از اين بلاي خانمان سوز و پديده شوم از هيچ كوششي فروگذار نكرده است.


دبير شورا با برشمردن تبعات زيان بار اعتياد و تأثير منفي آن بر جامعه خاطر نشان كرد: با توجه به سياست هاي كلان كشور در امر مبارزه با مواد مخدر، در تمامي سطوح مقابله ، پيشگيري ، درمان و كاهش آسيب هاي اعتياد بايستي نگاه متوازن انجام پذيرد تا شرايط مطلوب براي سالم سازي جامعه با عزم جدي و همت همگاني و همكاري دستگاه هاي ذيربط صورت گيرد.


قربان‌زاده ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهداء و ایثـارگران مبارزه با مواد مخدر تصريح كرد: برای حفظ امنیت  و جلوگیری از معضل خانمان‌سوز اعتیاد خون‌های زیادی ریخته شده و هم‌اکنون نیز سربازان غیور اسلام و مجاهدان فی سبیل الله در مناطق مرزی و در ماموريت سخت و سنگين مبارزه با مواد مخدر خط مقدم  مبارزه با اشرار و عاملان توزیع مواد مخدر هستند.


وي ضمن تقدير و تشكر از زحمات و مجاهدت مرزبانان در نوار مرزي استان خاطر نشان كرد: مرزبانان جان بر کف با هوشیاری و اقتدار هنگام پایش و حراست از مرزهای استان موفق به کشف و ضبط مقادیر قابل توجهی مواد مخدر شدند.


دبير شورا ادامه داد: به دلیل مجاورت با افغانستان که یکی از اصلی ترین کشور‌های تولید کننده مواد مخدر است، اين استان در معرض قاچاق مواد مخدر است كه اقدامات گسترده انتظامی و امنیتی برای جلوگیری از ورود مواد مخدر به داخل استان انجام می‌شود. همچنين توسعه تجهیزات الكترونیكی پیشرفته در نقاط مرزی و نیز استفاده از ایكس ری (X-Ray) در گمركات مرزي با كشورهاي افغانستان و تركمنستان می‌تواند سبب جلوگیری از فعالیت قاچاقچیان شود.


قربان‌زاده با اشاره به استفاده از تجهیزات پیشرفته مقابله‌ای در مرزهای استان خراسان رضوي گفت: تقويت نيروهاي مرزي، تقويت پليس مبارزه با مواد مخدر، تصويب افزايش اعتبارات انسداد مرزها و ايجاد ابتکارات جديد در روند مبارزه از اقدامات مهم حوزه مقابله با عرضه است. همچنين تقويت مرزباني و انسداد مرزهاي شرقي کشور به عنوان مبادي ورود و ترانزيت اين مواد، از ديگر راهکارهايي است که در بخش سخت افزاري مبارزه بايد مورد توجه جدي قرار گرفته است.


وي افزود : برنامه‌ریزی دقیق و هوشمند به‌منظور مبارزه فراگیر و قاطع علیه کلیه فعالیت‌ها و اقدامات غیر قانونی مرتبط با مواد مخدر و روان‌گردان‌ها و پیش‌سازها، شناسائی شبکه‌ها و سران اصلی قاچاق مواد مخدر و مقابله با کاروان‌های قاچاق و عرضه مواد مخدر و انهدام آنها با همکاری سازمان‌های مرتبط، ضربه زدن به بنیان مالی قاچاقچیان از جمله اهداف كميته مقابله با عرضه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مي باشد.


دبير شورا ضمن تاكيد بر ضرورت افزایش اقدامات مقابله‌ای و کنترل‌ها بر عرضه مواد مخدر ، ابراز اميدواري كرد با تلاش شبانه روزي مرزبانان غيور و نظارت هر چه بیشتر بر راه‌های پرتردد و ترانزیت و راه‌های مرزی و انسداد کامل مرزها از ورود مواد مخدر به کشور جلوگيري شود.


قربان‌زاده بیان داشت: درصد کشفیات در استان خراسان رضوي با بيش از ۱۱ تن انواع مواد مخدر و روان گردان نسبت به دوره قبل ۱۲ درصد افزایش یافته است كه بيشترين بيشترين حجم كشقيات انواع مواد مخدر را ترياك ،حشيش ، هرويين شامل مي شود.


وی تاکید کرد: قاچاقچیان بهترین و مقرون به صرفه ترین مسیر برای انتقال مواد مخدر به اروپا را مسیر ایران می دانند به همین منظور با همکاری و تعامل دستگاه‌های امنیتی و نهادهای ذیربط اقدامات گسترده‌ و تلاش جدی و بی وقفه برای مبارزه قاطع با مواد مخدر و ایجاد موانع در مرز ایران و افغانستان و مسدود کردن مرزها و تغییر مسیر انجام شده و ادامه دارد.


وی با اشاره به اقدامات امنیتی مطلوب در مرزها اظهار کرد: با تمهیدات اجرایی اندیشیده شده و مجاهدت مرزبانان غيور استان، بخشي از کشفیات مواد مخدر در نقطه صفر مرز صورت مي گيرد كه این اقدامات حاصل تلاش و انسجام همه جانبه دستگاه‌ها در زمینه مقابله با این معضل خانمان سوز است.


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي۹۶٫۰۵٫۱۸

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=38848

برچسب ها