• امروز : یکشنبه - ۱۵ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 11 - محرم - 1447
  • برابر با : Sunday - 6 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
8

دین‌پرست: نباید دانش‌آموز معتاد از مدرسه اخراج شود/ مؤیدی: بخشی از کشفیات تریاک برای تولید دارو ارسال می‌شود

  • کد خبر : 3883
  • ۱۷ آبان ۱۳۹۲ - ۱۹:۲۳

معاون ستاد مبارزه با مواد مخدر معتقد است که نباید دانش‌آموزی که معتاد شده از مدرسه اخراج شود. بلکه باید زیر چتر حمایتی قرار گیرد.   به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، در حاشیه برنامه تلویزیونی مناظره روش‌های مبارزه با اعتیاد مسئولان و کارشناسان حاضر در استودیو، سؤالات خبرنگاران، مردم و خانواده شهدا را پاسخ […]

معاون ستاد مبارزه با مواد مخدر معتقد است که نباید دانش‌آموزی که معتاد شده از مدرسه اخراج شود. بلکه باید زیر چتر حمایتی قرار گیرد.

 

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، در حاشیه برنامه تلویزیونی مناظره روش‌های مبارزه با اعتیاد مسئولان و کارشناسان حاضر در استودیو، سؤالات خبرنگاران، مردم و خانواده شهدا را پاسخ دادند.

 

حمیدرضا جلایی‌پور جامعه‌شناس در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه اگر فقط فقر و بیکاری عامل گسترش اعتیاد است چرا در بین پولداران اعتیاد نیز رشد داشته است گفت: رشد فزاینده اعتیاد را با فقر نمی‌توان توضیح داد. کم شدن فقر از سال ۸۴ به بعد مطرح بوده است.

 

وی ادامه داد: اینکه گفته می‌شود فقیر‌ها راه خوشی ندارند و اعتیاد را به عنوان یک خوشی ارزان‌قیمت استفاده می‌کنند اینطور نیست اگر اینطور باشد بنگلادش باید یک کشور پر از معتاد باشد.

 

در ادامه دین‌پرست، نماینده دولت در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه چگونه مواد مخدر به زندان‌ها وارد می‌شود گفت: مواد مخدر از هر منفذی وارد خانه ما می‌شود و وقتی که تقاضا باشد عرضه هم است.

 

وی ادامه داد: وقتی از مدیران درباره مبارزه با مواد مخدر سؤال می شود همه اهتمام به مبارزه دارند ولی این اهتمام لازم نیست. مشکلی که وجود دارد تضادی است که بین دغدغه مردم و ما سیاست‌مداران است.

 

دین‌پرست تأکید کرد: دغدغه ۹۰ درصد مردم مواد مخدر است ولی چقدر ما سیاست‌مداران و مسئولین در تخصیص بودجه و سیاست‌های خود این دغدغه مردم را لحاظ کرده‌ایم.

 

در ادامه سید‌امیرحسین قاضی‌زاده نماینده مجلس شورای اسلامی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه مجلس چه مقدار در حوزه مواد مخدر ورود پیدا کرده است گفت: در این خصوص در خدمت مدیران و مسئولان حوزه مواد مخدر هستیم بزرگترین دغدغه نماینده مجلس مواد مخدر است.

 

در ادامه حجت الاسلام موسی‌ قربانی مستشار دیوان عالی کشور در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا درست است که بعضی از قاچاقچیان دستگیر می‌شوند محاکمه نمی‌شوند گفت: به صورت قاطع می‌گویم که دستگاه قضایی قانون را اجرا می‌کند و تصوری که برخی‌ها دارند ایراد به قانون اساسی است.

 

در پاسخ به این سؤال بابک دین‌پرست نماینده دولت نیز گفت: این موضوع درست است و اگر قاچاقچی تا یک مقدار خاص مواد داشته باشد باپرداخت ۴۰۰ هزار تومان آزاد می‌شود.

 

در ادامه علی مؤیدی رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چرا پلیس آنقدر که در مرزها علیه مواد مخدر مبارزه می‌کند در شهرها تلاش ندارد؟ افزود: در مرزها به شرایط جغرافیایی و اجتماعی کمترین نیرو را در مبارزه با مواد مخدر داریم.

 

وی تأکید کرد: ۳۰۰ هزار نفر در نیروی انتظامی در عرصه مبارزه با مواد مخدر فعالیت می‌کنند و محلات، شهرها اولویت اول ما هستند.

 

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر یادآور شد: باید در زمینه مبارزه با مواد مخدر یک فرهنگ سازی خاصی انجام شود و مواد مخدر را به عنوان یک امر حرام و جرم باید مطرح کرد.

 

وی یادآور شد: معتاد، مجرم نیست و یک بیمار تلقی می‌شود؛ بیمار تعریف خاص خود را دارد و باید برای درمان آن تمهیدات خاصی در نظر گرفت.

 

در ادامه این مناظره سردار علی مؤیدی در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر اینکه چرا مردم به عملکرد دولت در مبارزه با مواد مخدر بی‌اعتماد هستند؟ و اینکه بیش از ۵۰۰ تن در سال کشفیات داریم و این مقدار چه سرنوشتی پیدا می‌کند، اظهار داشت: در بحث مافیا خوشبختانه در نظام و ساختارهایی که داریم تا به امروز تلاش زیادی شده و با مافیا بدون کوچکتری اغماضی برخورد می‌شود.

 

وی افزود: خوشبختانه در نظام ما مافیا وجود ندارد و ساختار پاکی را داریم.

 

وی خاطر نشان کرد: بخشی از کشفیات تریاک برای داروسازی به کارگرفته می‌شود و این اقدام با نظارت دقیق صورت می‌گیرد و گرم به گرم آن رصد می‌شود.

 

وی درباره کامیونی که با بار مواد مخدر وارد تهران می‌شود، گفت: کامیون‌هایی هستند که مواد مخدر به صورت بسیار حرفه‌ای جاسازی می‌شود و ممکن است در گیت اول نیروی انتظامی این مواد مخدر شناسایی نشود ولی مطمئناً در گیت پنجم شناسایی می‌شود.

 

در ادامه بابک دین‌پرست نماینده دولت درباره افزایش معتادین از سال ۸۴ تاکنون خاطر نشان کرد: مطمئناً اگر آمار موثقی داشتم که نشان دهد در کشور ۲۰ میلیون نفر معتاد داریم عنوان می‌کردم.

 

وی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه در آموزش و پرورش برای مبارزه با مواد مخدر چه اقدامی صورت گرفته است و آیا در کتب درسی موضوع مواد مخدر گنجانیده شده است گفت: در آموزش و پرورش سند پیشگیری از اعتیاد را داریم و در کتب سال اول دبیرستان ۱۱ صفحه به موضوع مواد مخدر اختصاص داده شده است.

 

وی ادامه داد: در حال حاضر تعامل خوب و عجیبی با آموزش و پرورش در خصوص مبارزه با مواد مخدر داریم.

 

دین‌پرست با بیان اینکه ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار بی‌سواد در کشور داریم خاطر نشان کرد: نباید برای مصرف مواد مخدر دانش‌آموزی از مدرسه اخراج شود بلکه باید یک چتر حمایتی برای این دانش‌آموز مهیا شود.

 

در ادامه این مناظره دین‌پرست در پاسخ به خانواده شهیدی مبنی بر اینکه کدام دستگاه در موضوع مبارزه با مواد مخدر کم کاری کرده است گفت: سالانه در ۵ حوزه قضایی پیشگیری از اعتیاد، درمان و … با ۲۰ دستگاه فعال در کشور تفاهم‌نامه‌ای امضا می‌کنند.

 

وی ادامه داد: اطمینان داشته باشید هر جا دستگاهی تخلف کرده است و کوتاهی در مبارزه با مواد مخدر داشته است دیگر تفاهم‌نامه‌ای با آن دستگاه منعقد نمی‌شود.

 

مؤیدی گفت: در دو سه دهه گذشته توفیقی خوبی در بحث مواد مخدر صنعتی داشتیم.

«اظهارات افراد خارج از دبیرخانه ستاد، مندرج در پرتال ستاد الزاماً به معنای موضع رسمی ستاد مبارزه با موادمخدر نمی باشد

منبع خبر: فارس ۹۲/۸/۱۷

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=3883

برچسب ها