• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 0
7

چابهار نیازمند راه اندازی مراکز ترک اعتیاد ماده ۱۶ است

  • کد خبر : 38740
  • ۱۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۳

رئیس اداره بهزیستی چابهار در جنوب سیستان و بلوچستان گفت: این شهرستان راهبردی و مهاجر پذیر برای کاهش آسیب های اجتماعی در منطقه نیازمند راه اندازی مراکز ترک اعتیاد ماده ۱۶ دولتی ویژه زنان و مردان است. حسن تاوانه روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: راه اندازی مراکز یا کمپ […]

رئیس اداره بهزیستی چابهار در جنوب سیستان و بلوچستان گفت: این شهرستان راهبردی و مهاجر پذیر برای کاهش آسیب های اجتماعی در منطقه نیازمند راه اندازی مراکز ترک اعتیاد ماده ۱۶ دولتی ویژه زنان و مردان است.

حسن تاوانه روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: راه اندازی مراکز یا کمپ ترک اعتیاد ماده ۱۶ دولتی یکی از ضرورت های شهرستان چابهار است تا افراد بی بضاعت بتوانند از خدمات این مراکز به صورت رایگان استفاده کنند.


وی بکارگیری افراد پاک شده در کارگاههای تولیدی، کارگری، خدماتی و صنعتی را یکی از مهمترین اولویت های بهزیستی در شهرستان چابهارعنوان کرد.


وی راه اندازی پایگاههای سلامت اجتماعی، تامین هزینه ترک اعتیاد افراد نیازمند، حمایت مالی از سرپناه شبانه مردان و زنان، ایجاد ۹ پایگاه سلامت جدید در محلات و تامین اعتبار آن، پرداخت تسهیلات کم بهره با حق بیمه ازسوی بهزیستی به کارفرمایان در قبال اشتغال افراد معتاد بازپروری شده و راه اندازی چهار مرکز سرپناه شبانه دولتی را از دیگر نیازهای مهم اداره بهزیستی چابهارعنوان کرد.


وی تصریح کرد: هم اینک ۶۳۰ معلول تحت حمایت اداره بهزیستی چابهار قرار دارند که علاوه بر اینها سه هزار و ۲۱۵ معلول دیگر نیز در صف انتظار و پشت نوبت دریافت مستمری هستند.


رئیس اداره بهزیستی چابهار گفت: همچنین ۳۸۶ نفر در بخش امور اجتماعی زیر پوشش و هزار و ۳۷ نفر نیز پشت نوبت برای حمایت در این بخش هستند.


تاوانه برای زیر پوشش قرار دادن چهار هزار و ۲۵۲ معلول و افراد واجد شرایط در بخش امور اجتماعی تاکید کرد.


وی با بیان اینکه ۳۵ مهد کودک روستایی و هشت مهد کودک شهری در چابهار راه اندازی شده و هزار و۲۰۰کودک در آنها پذیرش شده اند، خاطرنشان کرد: این شهرستان نیازمند راه اندازی بیش از ۳۰۰ مهد کودک در مناطق روستایی و شهری است تا کودکان بتوانند آموزش های قبل از رفتن به مدرسه را فرا گیرند.


وی راه اندازی سرپناه برای کارتن خوابهای زن و مرد، ترک اعتیاد معتادان به مواد مخدر، راه اندازی اورژانس و پایگاههای اجتماعی را از جمله کارهای ارزشمند بهزیستی در چابهار عنوان کرد.


وی گفت: فقط محیط سه اداره دولتی شهرستان چابهار برای تردد معلولان مناسب سازی شده و در بقیه ادارات معلولان با مشکل جدی برای رفت و آمد مواجه هستند.


به گزارش ایرنا شهرستان چابهار براساس سرشماری آبان سال ۱۳۹۵ با جمعیت ۲۸۳ هزار و ۲۰۴ نفر و ۴۸هزار و ۱۴۷ خانوار از شمال به شهرستان های نیکشهر، قصرقند و سرباز، از شرق به کشور پاکستان، از جنوب به دریای عمان(مکران) و از غرب به شهر کنارک متصل است.


چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله ۶۴۵ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از ۲ شهر به نام های چابهار و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، ۶ دهستان و ۴۳۸ روستا تشکیل شده است.


منبع: ایرنا ۹۶٫۰۵٫۱۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=38740

برچسب ها