• امروز : سه شنبه - ۲۳ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 16 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 13 May - 2025
کل پست ها: 73638اخبار امروز : 4
7

قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر خبر داد: تشدید توزیع محرک‌ها و روانگردان‌ها در منطقه

  • کد خبر : 387
  • ۲۷ آذر ۱۳۹۱ - ۹:۴۶

قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر از تشدید توزیع مواد محرک و روانگردان خبر داد و گفت: متاسفانه مصرف این مواد در منطقه خاورمیانه رشد شتابانی دارد. به گزارش خبرنگار «اجتماعی» ایسنا، طاها طاهری در نهمین اجلاس کشورهای ابتکار سه جانبه که با حضور هیات شرکت‌کنندگان از جمهوری اسلامی افغانستان،‌ پاکستان، ایران و نماینده […]


قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر از تشدید توزیع مواد محرک و روانگردان خبر داد و گفت: متاسفانه مصرف این مواد در منطقه خاورمیانه رشد شتابانی دارد.

به گزارش خبرنگار «اجتماعی» ایسنا، طاها طاهری در نهمین اجلاس کشورهای ابتکار سه جانبه که با حضور هیات شرکت‌کنندگان از جمهوری اسلامی افغانستان،‌ پاکستان، ایران و نماینده دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد گفت: نشست ابتکار سه جانبه یک نشست جمعی تخصصی است که با توجه به حوزه کاری و انجام عملیات‌های گوناگون مشکلات و موانع موجود در عرصه مبارزه با مواد مخدر را مورد توجه قرار داده و ارزیابی دقیقی از ملزومات در عرصه مبارزه دارد.

وی افزود: نشست امروز یکی از نمونه‌های بسیار خوب در تجلی همگرایی منطقه ای برای مبارزه با مواد مخدر است و بر اساس ارزیابی صورت گرفته از نشست‌های تخصصی – کارشناسی و نحوه اجرای توافقات مصوبات اجلاس وزرای ابتکار سه جانبه حاکی از برون دادهای موثر در اجرای موفق این برنامه‌ها بوده است.

قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر تصریح کرد: علیرغم تلاشهای زیادی که با همکاری کشورهای عضو ابتکار سه جانبه صورت گرفته اما ظرفیت‌های زیادی برای افزایش سطح همکاری‌ها در بعد کمی و کیفی وجود دارد که باید در نشست‌های تخصصی و کارشناسان ارشد به آنها توجه شود.

وی اذعان کرد: باید با شناخت دقیق از این راهکارها روند بهره گیری از راهکارهای تخصصی مورد توجه واقع شده و یک سازوکار مورد توافق بین سه کشور حاصل شود.

طاهری تصریح کرد: در شرایطی که در عرصه منطقه‌ای شاهد تغییرات متناوب در مسیرهای قاچاق و تحولات در کشت و تولید مواد مخدر هستیم توزیع مواد محرک و روانگردان تشدید شده و از همه تاسف‌بارتر رشد شتابان مصرف این مواد در منطقه است.

قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر ادامه داد ابتکار سه جانبه و مشارکت علاقه مندان هر سه کشور جمهوری اسلامی ایران، پاکستان و افغانستان و جدیت دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد از سرمایه‌های مورد نیاز یک مبارزه در منطقه خاورمیانه به شمار می‌آید.

طاهری افزود: موظفیم از این سرمایه به نحو مطلوب در جهت اهداف مشترک استفاده کنیم چرا که این ابتکار یک بازوی اجرایی موثر به نام GPC دارد.

وی ادامه داد: اگرچه هر سه کشور از همه ظرفیت خود برای رسیدن به نتایج موفقیت آمیز در مبارزه با مواد مخدر استفاده کرده‌اند اما لازم است جامعه جهانی نیز نسبت به ایفای تعهدات خود در خصوص اجرای توافقات بین المللی منطبق با اصل مسئولیت مشترک در حمایت از سه کشور عضو ابتکار سه جانبه در منطقه متعهد باشد.

طاهری گفت: یکی از مطالبات منطقی و حداقلی این نشست که لازم است توسط دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل در حوزه بین المللی مطرح شده و شرکای غربی را نسبت به ایفای تعهداتشان متقاعد کند احتراز از متهم ساختن دیگران و مشارکت عملی در طرح‌ها و پروژه‌های‌ منطقه‌ای از سوی دولت‌های غربی است.

وی ادامه داد: تردیدی نیست که در راستای تحقق این برنامه ابتکار سه جانبه و مرکز طراحی عملیات مشترک در اولویت قرار خواهند داشت.


 

منبع خبر: ايسنا ۲۷/۹/۹۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=387

برچسب ها