معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت بر لزوم استفاده از گروههاي تاثيرگذار جامعه در حوزه پيشگيري از اعتياد تاكيد كرد و گفت: تعامل این گروهها با مردم میتواند در تحقق رويكرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر بسیارتاثیرگذار باشد.
دکتر محمد هادی ایازی در گفتوگو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: اگر بتوانیم مشارکت مردم را در عرصه مبارزه و مقابله با مواد مخدر و همچنین پیشگیری و فرهنگسازی عدم استفاده از مواد مخدر و اصلاح رفتارهای نوجوانان و جوانان وارد كنيم، در تحقق رویکرد اجتماعي مبارزه با مواد مخدر موفق شدهايم.
وي افزود: تحقق رویکرد اجتماعی مستلزم این است که سازمانهای مردمنهادی که در حوزه اعتیاد فعالیت دارند دامنه فعالیت خود را گستردهتر کنند، از گروههایی که در جامعه تاثیرگذار هستند مثل هنرمندان، روحانیت، ورزشکاران اصحاب فرهنگ و رسانه استفاده شود چرا كه تعامل این افراد با مردم میتواند بسیارتاثیرگذار باشد، هر چه بیشتر زمینه فعالیت این اقشار را فراهم کنیم نتیجه بهتری خواهیم گرفت .
معاون امور اجتماعی وزارت بهداشت همچنین در حوزه درمان معتادان یادآور شد: باید از مشارکت خیرین برای کمک به افرادی که به اعتیاد گرفتار شدهاند چه برای خودشان و چه برای خانوادههایشان استفاده کرد و این افراد را تحت پوشش قرار داد تا زمینههای آلودگی مجدد رفع شود.
دكتر ايازي گفت: خوشبختانه ستاد مبارزه با مواد مخدر طی سه سال اخیر با رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر موفق شد یک تعامل و ارتباط خوب و قوی با این گروههای مخاطب در جهت پیشگیری و فرهنگسازی برقرار کند اما متاسفانه دامنه مواد مخدر در کشور بسیار زیاد و توسعه یافته است و اقدامات ما نتوانسته پاسخگوی همهي نیازها در این حوزه باشد ولی به حتم با استمرار این رویکرد مشارکت مردمی در این موضوع بیشتر خواهد شد و به نتایج بهتری خواهیم رسید.
وي در پایان اذعان داشت: انتظاری که از صدا و سیما در حوزه مبارزه با مواد مخدر می رفت محقق نشده، این رسانه گزینه اصلی اطلاعرسانی و آگاهیبخشی به خانوادهها بشمار میآید و انتظار میرود بیشتر به موضوع عوارض مواد مخدر و آسیبهای اجتماعی بپردازد و با تولیدات خود به طرح اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر کمک کند.
منبع: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۶٫۵٫۰۷