• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 20
4

اعتياد؛ نسل جوان و پوياي كشور را هدف قرار داده است

  • کد خبر : 38600
  • ۰۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۰

دبیر شورای هماهنگی هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان‌جنوبی گفت: اعتیاد یکی از بزرگترین آسیب‌های اجتماعی مي‌باشد که نسل جوان و پویاي كشور را هدف قرار داده است. به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان جنوبي؛ علي زندي  در جلسه شورا ضمن تشریح وضعیت جغرافیایی استان و داشتن بیش از […]

دبیر شورای هماهنگی هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان‌جنوبی گفت: اعتیاد یکی از بزرگترین آسیب‌های اجتماعی مي‌باشد که نسل جوان و پویاي كشور را هدف قرار داده است.


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان جنوبي؛ علي زندي  در جلسه شورا ضمن تشریح وضعیت جغرافیایی استان و داشتن بیش از ۴۶۰ کیلومتر مرز مشترک با بزرگترین تولید کننده مواد مخدر در دنیا با اشاره به اینکه برابر اعلام آخرین آمار ستاد مبارزه با مواد مخدر سطح زیرکشت تریاک در افغانستان از سال ۷۶ تا ۹۵ یک رشد فزآینده‌ای داشته است، یادآور شد: کسانی که خود را منادی صلح و آزادی بشریت در دنیا معرفی می‌کنند بعد از ورود به افغانستان برای افزایش مواد مخدر در این کشور و در نتیجه در دنیا تلاش کرده‌اند.


زندی افزود: از سال ۷۶ تا ۹۵ در حوزه سطح زیرکشت خشخاش در افغانستان شاهد رشد ۲۴۷ درصدی بوده‌ایم به طوری که در سال ۷۶ سطح زیرکشت خشخاش در این کشور ۵۸ هکتار و در سال ۹۵ به ۲۰۱ هزار هکتار افزایش یافته است.


وی با بیان اینکه افغانستان در حوزه تولید مواد مخدر نخستین کشور دنیا محسوب می‌شود، اضافه کرد: بیش ‌از ۸۴ درصد از تولید تریاک در دنیا مربوط به کشور افغانستان است..


دبير شورا با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری اعتیاد را فرهنگ صادره از غرب عنوان کرده‌اند و بیان داشته‌اند اگر امروز مسؤولان نظام جمهوری اسلامی ایران با مواد مخدر مبارزه می‌کنند در واقع یک حرکت بزرگ و یک جهاد مقدس را انجام می‌دهند، گفت: در حوزه مبارزه با مواد مخدر ایران بیش‌از ۳ هزار و ۷۰۰ شهید و بیش‌از ۱۲ هزار جانباز تقدیم کرده و در خراسان‌جنوبی نیز ۹۷ شهید و بیش‌از ۸۵ جانباز در جبهه مبارزه با مواد مخدر جان فشانی کرده‌اند.


زندي با بیان اینکه خداوند در قرآن وعده داده که اگر انسانیت یک فرد را احیاء کنید مانند این است که انسانیت یک جامعه را احیاء کرده‌اید، تصریح کرد: اعتیاد یکی از بزرگترین آسیب‌های اجتماعی بوده که نسل جوان و پویاي كشور را هدف قرار داده است.


وي ادامه داد: اعتیاد از هر روزنه که وارد شود بدون شک آبرو، اعتقادات و باورهای انسانی را نابود می‌کند.


دبیر شورا با بیان اینکه هیچ دستگاهی به تنهایی نمی‌تواند در حوزه مبارزه با مواد مخدر موفق عمل کند، گفت: اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر به معنای استفاده از توان و ظرفیت سازمان‌های مردمی در این حوزه است.


زندی با اشاره به اینکه ۶۴ درصد معتادین را افراد متأهل تشکیل می‌دهند، یادآور شد: امروز جبهه استکبار با گسترش مواد مخدر و ترویج اعتیاد با هدف قرار دادن نسل پویا و جوان جامعه قصد زمین گیر کردن نظام جمهوری اسلامی ایران را دارد.


وی تصریح کرد: امروز روابط خانوادگی در برخی از خانواده‌ها بسیار سست و شکننده شده و این روابط براساس تعالیم دینی نبوده و این امر سبب شده تا فرزندان این خانواده‌ها در جامعه با آسیب‌های اجتماعی فراوانی مواجه شوند.


دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر خراسان‌جنوبی با بیان اینکه معتقدیم اعتیاد، این منکر بزرگ نتیجه‌ای جز فقر ندارد، اضافه کرد: این فقر حتی برای افرادی که از این راه تجارت می‌کنند هم وجود دارد.


زندي از فعالیت ۴۹ سازمان مردم نهاد در حوزه مبارزه با مواد مخدر در استان خبر داد و افزود: در سال ۹۲ تا ۹۵ بالغ‌بر ۱۱۵ تن انواع مواد مخدر در استان با همکاری و تلاش سازمان‌های مربوطه در این حوزه کشف و ضبط شده  و بیش‌از ۲۵ هزار و ۲۹۹ نفر در این زمینه دستگیر و تحویل مراجع قضایی شده‌اند.


وي اضافه کرد: با تلاش دستگاه‌های مقابله‌ای استان در سه ماهه نخست امسال میزان کشفیات مواد مخدر نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۱ درصد و میزان دستگیری‌ها در این حوزه ۱۶ درصد رشد داشته است.


دبير شورا گفت: امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مفتخر است در راستای منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌ها و تدابیر ریاست محترم جمهور به عنوان رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر و ابلاغیه ها و دستورالعمل های صادره از ناحیه وزیر محترم کشور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، در بخش مبارزه همه جانبه با مواد مخدر، مبارزه ستودنی با جبهه استکبار داشته است..


زندي به اقدامات انجام گرفته در حوزه درمان اعتیاد اشاره کرد و یادآور شد: در حوزه درمان اقداماتی کم نظیری انجام شده و با حمایت های مالی ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری و نگاهی که مدیرکل آموزش و پرورش استان به موضوع مبارزه با مواد مخدر داشته توانستیم دانش‌آموزان معتاد را درمان کنیم.


وي  با بیان اینکه هزینه درمان هر دانش‌آموز معتاد حدود  3 تا ۵ میلیون تومان می باشد، گفت: مهارت نه گفتن بايد دانش آموزان آموزش داده شود.


زندی با اشاره به راه اندازی مرکز ترک اعتیاد بانوان در مرکز استان تا کنون بیش ‌از ۴۲۰ نفر از بانوانی که در حوزه مواد مخدر درگیر بوده شناسایی و درمان شده‌اند، اضافه کرد: ستاد مبارزه با مواد مخدر استان بیش‌از ۴۸۶ نفر از افر اد بی بضاعت را “به صورت رایگان یا حسب مورد حمایت مالی “درمان نموده است.


منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان جنوبي۹۶٫۰۵٫۰۴

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=38600

برچسب ها