دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر سمنان بر ضرورت حضور و مشاركت نخبگان در مبارزه اجتماعي با اعتياد به موادمخدر و روانگردانها تاكيد كرد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر سمنان؛ نشست همانديشي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان سمنان با رئيس بنياد نخبگان استان برگزار شد. در اين ديدار كه با حضور جمعي از بهبوديافتگان داراي سوابق و مدارج علمي تحصيلي بالا در محل شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان برگزار شد محمدحسين همتي، دبير شورا با بيان شرح مختصري از وضعيت كنوني اعتياد در جهان، كشور و استان خواستار ورود بيشتر نخبگان به عرصه مبارزه با اعتياد به موادمخدر و روانگردانها شد.
وي با برشمردن وظايف ستاد مبارزه با موادمخدر كشور خواستار نقش آفريني بنياد نخبگان در ارتقاي كيفي و كمي عملكرد ستاد و دستيابي به اهداف و رسالت اصلي آن شد.
دبير شورا همچنين با اشاره به تاكيد مقام معظم رهبري (مدظله العالی) بر پيشگيري و درمان آسيب هاي اجتماعي و بالاخص اعتياد در كشور آن را نشانگر حساسيت و اهميت موضوع و بالتبع سختي كار در اين زمينه دانست كه البته پاداش اخروي و معنوي بسياري دارد.
همچنين دكتر رجبپور كارشناس پژوهش و درمان اعتياد استان نيز با اشاره به اهميت نقش نخبگان در سعادت و كمال جامعه ابراز داشت: بايستي از دو منظر و حوزه اصلي به رابطه ستاد مبارزه با موادمخدر و بنياد نخبگان پرداخته شود. نخست آنكه نخبگان به عنوان الگوي جامعه و سفيران اجتماعي مبارزه با اعتياد مي توانند پيام رسان فرهنگي بوده و نسبت به حساسيت زايي، دانش افزايي و نگرش سازي در قشرهاي مختلف جامعه اهتمام ورزند. دوم اينكه نخبگان نيز همانند ساير اقشار جامعه در معرض اعتياد هستند و بايستي با حساسيت بيشتري در زمينه پيشگيري از اعتياد در اين گروه اقدام كرد.
دكتر رجب پور ايجاد شبكه استاني مطالعات و پژوهش هاي اعتياد، پيگيري ايجاد و راه اندازي رشته مطالعات اعتياد در مقاطع تحصيلات تكميلي در استان، انجام طرح هاي پژوهشي مشترك در زمينه اعتياد، استفاده از نخبگان به عنوان سفيران اجتماعي شدن امر مبارزه، دانش افزايي و نگرش سازي در نخبگان با هدف پيشگيري از اعتياد در آنان و نيز تجاري سازي ايده ها و يافته هاي پژوهشي در اين حوزه را از زمينه هاي همكاري مشترك شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر و بنياد نخبگان استان برشمرد و ابراز اميدواري كرد كه با عملياتي سازي آن بتوان گامي در راستاي كاهش اثرات زيانبار اين آسيب اجتماعي را برداشت.
دكتر فيض رئيس بنياد نخبگان استان نيز ضمن تشكر از اقدامات شوراي هماهنگي استان، توجه به آسيب هاي اجتماعي و در راس آن اعتياد را از اولويت هاي اصلي نظام جمهوري اسلامي دانست.
وي گسترش اعتياد در جامعه را از اقدامات برنامه ريزي شده دشمنان در راستاي ضربه زدن به بنيان هاي نظام دانست كه بايستي با تدوين استراتژي علمي، دقيق و حساب شده و با همكاري تمام اركان نظام و دستگاههاي اجرايي به مقابله با آن پرداخت.
فيض با ابراز آمادگي بنياد براي همكاري در زمينه مبارزه با اعتياد به موادمخدر و روانگردان، بر لزوم شناخت بيشتر امكانات و ظرفيت هاي دو مجموعه در راستاي تدوين استراتژي و برنامه عملياتي مشترك تاكيد نموده و خواستار تداوم جلسات و حضور كارشناسان بنياد در جلسات كميته هاي تخصصي شورا شد.
در ادامه اين نشست صميمي نيز بهبوديافتگان حاضر كه داراي سوابق و مدارج علمي و تحصيلي بالايي بودند به بيان دغدغه ها، چالش ها و انتظارات خود از مسئولين بنياد نخبگان استان پرداختند.
در پايان مقرر گرديد علاوه بر تداوم نشست هاي تخصصي و تعاملات في مابين شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان و بنياد نخبگان، پيگيري لازم در خصوص بهره گيري از ظرفيت نخبگان به عنوان سفيران اجتماعي مبارزه با موادمخدر و روانگردان صورت گيرد.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر سمنان۹۶٫۰۵٫۰۳