كارگردان سريال تلويزيوني كلاه پهلوي در رابطه با بحث اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر ميگويد: براي تحقق اين رويكرد بايد باور ملي براي مقابله با مواد مخدر شيميايي بوجود آيد و عاملان عرضه، تهيه و توزيع اين مواد مجازات شديد شوند.
ضياءالدين دري در گفتوگو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: در حال حاضر مواد مخدر صنعتي و شيميايي بصورت قاچاق وارد كشور مي شود و ما مصرف كنندگان بسياري در جامعه داريم .
وي با بيان اينكه مصرف عوارض مواد مخدر صنعتي و شيميايي از مواد مخدرسنتي خطرناك تر است ، اظهار كرد: وقتي فرد مواد مخدر صنعتي و شيميايي مانند شيشه ، حشيش ، آمفتامين ها و روان گردانها و غيره را مصرف مي كند از عالت عادي خارج شده و حتي مي تواند دست به خشونت هاي خطرناك نيز بزند.
دري تاكيد كرد: براي مقابله با اعتياد و اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر بايد انواع مخدرهاي از لحاظ خطرناك بودن و عوارض زيان آور آنها شناسايي دقيق و درجه بندي شود، سپس پس مبارزه در ميان آحاد مردم و دستگاههاي دولتي و خصوصي و متوليان امر به يك باور عمومي تبديل شود.
كارگردان سريال تلويزيوني كيف انگليسي اضافه كرد: با توجه به اينكه دستگاههاي امنيتي و انتظامي همواره در مرزها با قاچاقچيان مواد مخدر مبارزه مي كنند و حتي شهداي زيادي نيز در اين راه تقديم شده است ، اما بايد در داخل جامعه نيز برنامه هاي مقابله اي نيز انجام شود.
دري بيان داشت: در داخل جامعه بايد مخدرهاي شيميايي و صنعتي را جمع آوري كرد و مجازات سخت نيز براي عرضه و توزيع كنندگان اين مواد در نظر گرفته شود، در حال حاضر ما مجازات سختي براي افرادي كه مواد مخدر صنعتي و شيميايي در كارگاهها و آشپزخانه هاي زيرزميني توليد مي كنند، نداريم و به همين دليل جوانان بسياري آلوده مصرف اين مواد مي شوند.
وي افزود: نبايد تخفيفي براي مجازات عاملان عرضه و توزيع مواد مخدر صنعتي و شيميايي در درون جامعه صورت گيرد تا همه بدانند كه بحث اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر بسيار جدي و اساسي است .
كارگردان فيلم صاعقه با بيان اينكه نقش سينما و تلويزيون نيز با توليد فيلم و سريال هايي در رابطه با مقابله با اعتياد ، كار مبارزه را آسان تر مي كند، اظهار كرد:فيلمساز بايد تفاوت هاي مواد مخدر را بداند و هدف مشخصي از توليد فيلم نيز داشته باشد.
دري ادامه داد: متاسفانه در برخي از فيلم ها مشاهده مي شود كه شخصيت اصلي داستان ، فرد معتادي است و اين نگاه تاثير منفي بر روي مخاطب از جمله قشر نوجوان و جوان مي گذارد ، بايد موضوعات فيلمها ،پيام آور مبارزه اجتماعي با مواد مخدر باشد.
كارگردان سريال تلويزيوني كلاه پهلوي با بيان اينكه سينما وجه تبليغي قوي دارد و بر روي مخاطب تاثيرگذار است ، خاطرنشان كرد: فيلم ها در رابطه با مواد مخدر بايد بازدارنده باشد و ضرورت دارد متوليان امر مقابله با اعتياد تعاملي با فيلمسازان در راستاي اهداف تعيين شده براي مبارزه با اين بلاي خانماسوز داشته باشند.
منبع: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۶٫۰۵٫۰۳