• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 0
7

والدين، نقش بي‌بديلي در پيشگيري از اعتياد دارند

  • کد خبر : 38497
  • ۰۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۲

استاندار گلستان گفت: توجه به نقش خانواده‌ها تاثیر زیادی در مبارزه با مواد مخدر دارد و برای پیشگیری از گرایش به اعتياد باید نقش والدين در اين حوزه نهادینه شده و آنان از فرزندان خود غفلت نکنند. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان؛ دکتر حسن صادقلو در نخستین همایش«صیانت […]

استاندار گلستان گفت: توجه به نقش خانواده‌ها تاثیر زیادی در مبارزه با مواد مخدر دارد و برای پیشگیری از گرایش به اعتياد باید نقش والدين در اين حوزه نهادینه شده و آنان از فرزندان خود غفلت نکنند.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان؛ دکتر حسن صادقلو در نخستین همایش«صیانت و گفتمان سازی اجتماعی مبارزه با مواد مخدر و تجلیل از فعالان استان» با اشاره به فرمایشات حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری در خصوص مبازره با مواد مخدر تصریح کرد: این دو بزرگوار مواد مخدر را مسئله‌ای از سوی استکبار جهانی و دسیسه‌ای از جانب دشمنان دانسته‌اند، لذا باید توجه داشت که توطئه‌های جهانی و در راس آن امریکا نقش بسزایی در شبکه‌های مواد مخدر بین المللی دارند.


وی با بیان اینکه بر اساس آمار در سال ۲۰۱۴، بیش از ۲۶۰ هزار هکتار اراضی کشور افغانستان زیر کشت تریاک بوده‌اند، خاطر نشان کرد: ۸۴ درصد تریاک دنیا در افغانستان تولید می شود و این محصول ۳۵ درصد تولید ناخالص این کشور را تشکیل می دهد و به همین دلیل نباید در مبارزه با مواد مخدر فضای بین المللی و فرا ملی را از یاد ببریم.


استاندار گلستان گفت: اعتیاد به عنوان موضوعی درون کشوری موجب شده كه برخي این مسئله را به عنوان مشکل نظام مطرح کنند در حالیکه باید بدانیم که بخش عمده‌ي مشکل مواد مخدر ریشه در دنیا و فضای بین المللی دارد.


صادقلو خاطر نشان کرد: اگر چه اعتیاد موضوعی اجتماعی است اما در مقوله مقابله و مبارزه با مواد مخدر باید مسئله را بصورت فردی مورد بررسی قرار دهیم و بدانیم که هر انسان فرمول مخصوص به خود را داراست.


وی افزود: در مسیر مبارزه به اعتیاد اقدام چهره به چهره موثر ترین نوع اقدام است و البته نقش خانواده ها در مبارزه، درمان و خصوصاً پیشگیری از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.


صادقلو یادآورشد: قبح و حسن مسئله مواد مخدر بسیار مهم است و متاسفانه برخی از نوجوانان و جوانان اعتیاد برایشان حسن محسوب می شود در حالیکه باید قبح اعتیاد در جامعه با تکنیک های روز گوشزد شود.


همچنين محمودرضا روحاني‌فر دبير شورا گفت: هدف از برگزاري ‏اين همايش را تجليل از فعالان عرصه مبارزه با ‏موادمخدر، تقويت روحيه و اعتماد به نفس ‏بهبوديافتگان، قدرشناسي صبر و تحمل خانواده‌هاي ‏بهبوديافتگان و حساس‌سازي گروه‌هاي اثرگذار جامعه ‏در راستاي مشاركت مردمي و صيانت اجتماعي از آسيب ‏ديدگان اعتياد بيان كرد.


وي همچنين به برنامه‌ها و رويكرد ستاد مبارزه با مواد مخدر رياست جمهوري نسبت به گذشته در مورد ‏بهبود يافتگان و خانواده‌هاي آسيب‌ديده از اعتياد اشاره و بيان كرد: موضوع صيانت از اشتغال بهبوديافتگان و خانواده‌هاي آنان در دستور كار ستاد مبارزه با مواد مخدر است تا بتوانيم نگرش به شخصيت و ‏كرامت والاي انسان را به درستي نشان دهيم.


دبير شورا با ‏توضيح اين مطلب كه دولت حمايت‌هاي خوبي را در حوزه ‏پيشگيري و درمان انجام داده است، عنوان كرد: ‏دولت به تنهايي قادر به پاكسازي جامعه از اين ‏بلاي شوم نمي‌باشد و حضور فعال مردم در قالب ‏موسسات و سازمان‌هاي مردم‌نهاد مي‌تواند سنگيني بار ‏را از دوش دولت بردارد. ‏


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گلستان۹۶٫۰۵٫۰۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=38497

برچسب ها