دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجانشرقی گفت: تولید برنامههای متنوع و جذاب مانع گرایش دانشآموزان به آسیبهای اجتماعی ميشود.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي؛ سردار محمدعلی نصرتي در گردهمایی روسای ادارات مراقبت از آسیبهای اجتماعی سراسر کشور گفت: آموزش و پرورش استان با آگاهسازی، اقناعسازی و مشارکت، اقدامات قابل توجهی در حوزه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی انجام داده است.
وي افزود: متاسفانه مواد مخدر به یکی از مشکلات گریبانگیر کشور تبدیل شده و در همه استانها کم و بیش این پدیده شوم اعتیاد دیده میشود.
دبير شورا گفت: ۹۲ درصد مردم از موضوع مواد مخدر احساس نگرانی کرده و از مسئولین برخورد شدید با قاچاق این کالا و توزیع آن را بشدت مطالبه دارند.
نصرتي بيان داشت: براساس پژوهشها و تلاشهای شبانهروزی صورت گرفته، موادمخدر از اولویت اول در سال۹۰ به اولویت چهارم درسال ۹۵ رسیده است.
وی گفت: ما در مبارزه با مواد مخدر در استان چند اولویت بندی و دستور کار داریم و همیشه درصدد شناسایی و برخورد قاطعانه با باندهای خلافکار هستیم.
مشاور عالی امنیتی- انتظامی استاندار گفت: استان آذربایجان شرقی یکی از امن ترین و پاک ترین استانها درجلوگیری از ورود و خروج مواد مخدر می باشد.
دبیر شورا گفت: ما ۲۷۱ مرکز درمانی داریم که بیشتر آن ها سرپایی بوده و اولویت ما در درمان اختیاری است و بعضا ناگزیر هستیم با مددکاری به درمان اجباری روی بیاوریم.
جعفر پاشایی مدیر کل آموزش وپرورش آذربایجان شرقی نیز با اشاره به اینکه تبریز بعنوان شهر بدون گدا و عاری از معتاد متجاهر مطرح است، با تاکید بر جایگاه کار و کوشش در آموزه های دینی گفت: متأسفانه طی سالهای اخیر با ورود نرمافزارهای فضای مجازی و هجوم ماهوارهها به زندگی مردم، شاهد گسترش آسیبهای اجتماعی در میان نوجوانان هستیم و باید با برنامهریزی صحیح و دقیق در راستای کنترل و کاهش این آسیبها گام برداریم.
وی گفت: در سالهای اخیر علیرغم همه محدودیتهای مالی، اقدامات ارزندهای در راستای کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی صورت گرفته که برگزاری المپیادهای ورزشی درون مدرسهای، مدرسه قهرمان، احیای دوباره مسابقات سراسری و استانی از جمله این اقدامات است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: آسیبهای متنوع اجتماعی در پوششهایی از رفتارهای پرخطر فردی و اجتماعی و گرایش به سوی مصرف مواد مخدر در سنین پایین افزایش یافته و باید با همکاری بین بخشی و هماهنگی در حوزههای مختلف در جهت رفع این آسیب ها اقدام شود.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي۹۶٫۰۴٫۳۱