مديركل دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري استان مركزي در هفتمين جلسه كميته فرهنگي و پيشگيري استان بر لزوم اجراي برنامههاي پيشگيري در محيطهاي دانشجويي و آموزشي با توجه به نتايج پژوهشهاي انجام شده تاكيد كرد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي؛ غلامرضا فتحآبادي در اين جلسه گفت: نشرياتي مانند مجله روانشناسي و روانپزشكي باليني، فصلنامه اعتيادپژوهي و فصلنامه رفاه اجتماعي كه در حوزه مواد مخدر و اعتياد متشر ميشوند، بيشترين فراواني را در اين حوزه دارند.
وي افزود: با توجه به مطالعات انجام شده نشان ميدهد كه ۲۰ درصد معتادين تحصيلات ليسانس و بالاتر، ۱۵ درصد فوق ديپلم، ۳۸ درصد ديپلم و بقيه زير ديپلم هستند كه ضروري است جهت برنامههاي پيشگيري در محيطهاي آموزشي به ويژه دانشگاهها برنامهريزي كرد.
رييس كميته فرهنگي و پيشگيري شورا در ادامه بيان داشت: طبق آمار ۹۹ درصد مردم اعتياد را بهعنوان يك آسيب جدي و ۹۲ درصد نيز اعتياد را به عنوان دغدغه فكري ميدانند.
فتحآبادي در ادامه اظهار داشت: با توجه به اين كه كارگران در توليد و بهرهوري بيشترين نقش را ايفا ميكنند و همچنين ۴۰ درصد از بيماريها ناشي از بيماريهاي رواني است بايد در تهيه و توليد بستههاي آموزشي پيشگيري از اعتياد جهت اطلاعرساني و ايجاد و توانمندسازي خدمات مشاورهاي جديتر عمل كرد.
وي در پايان با اعلام اين كه بين حدود ۸ درصد كارگران معتاد هستند، گفت: همچنين ۲۰ درصد از كارگران گرايش به مصرف انواع مواد مخدر دارند و اين موضوع علاوه بر اين كه منجر به وارد آمدن۵۰ تا ۸۰ درصد خسارت ناشي از اعتياد به محيطهاي كاري و كاهش ۵۰ تا ۸۰ درصدي بهرهوري ميشود، باعث افت ۴۰ درصدي عملكرد كارگران در محيطهاي شغلي نيز ميشود.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي۹۲/۸/۱۲