معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان با اشاره به اهمیت اشتغال در پیشگیری از بازگشت بهبود یافتگان از اعتیاد به سمت مواد مخدر، گفت: در همین راستا می توان تسهیلاتی به کارفرمایان فعال در جذب این افراد ارایه کرد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، بهروز اکرمی یکشنبه در همایش گفتمان سازی اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر که در راستای برنامه های هفته جهانی مبارزه با مواد مخدر برگزار شد، اظهار داشت: فرد بهبود یافته از اعتیاد پس از تحمل سختی های فراوان، در گام نخست با مشکل امرار معاش مواجه می شود.
وی ادامه داد: باید در راستای تکمیل چرخه درمان اعتیاد، اشتغال افراد بهبود یافته نیز مورد توجه قرار گیرد که ارایه تسهیلات به کارفرمایانی که اقدام به جذب این افراد کنند، از جمله راهکارهای موثر در این بخش است.
اکرمی در بخش دیگری از صحبت های خود به نقش مهم سازمان های مردم نهاد در اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر و بسترسازی، گفتمان سازی و فرهنگ سازی در این عرصه اشاره کرد.
این مقام مسئول اضافه کرد: مواد مخدر آسیب های زیادی بر روی خانواده و جوانان دارد و به همین منظور رویکرد اجتماعی کردن بحث مبارزه با مواد مخدر در دستور کار دولت قرار گرفته است.
وی با تاکید بر اینکه فرهنگ سازی در زمینه مبارزه با مواد مخدر بسیار مهم است، عنوان کرد: مهمترین بخش تاثیرگذار در اقدامات فرهنگی مبارزه با مواد مخدر، تقویت سازمان های مردم نهاد است که در پیشگیری از اعتیاد موثر هستند.
۴۸ سازمان مردم نهاد فعال در حوزه پیشگیری و درمان اعتیاد در استان هرمزگان فعالیت می کنند.
اعتیاد به مواد مخدر یکی از مشکلات اصلی اجتماعی، فرهنگی و بهداشتی است که عوارض ناشی از آن تهدید جدی برای جامعه انسانی به دنبال دارد و به همین دلیل در ۲۶ ژوئن (مصادف با پنجم تیرماه) سال ۱۹۸۷، سندی حاوی ۳۵ برنامه شامل اقدامات پیشگیرانه، فرهنگی و امنیتی درخصوص مبارزه با مواد مخدر توسط ملت ها در سازمان ملل امضا شد تا سطح دانش و آگاهی مردم را نسبت به این موضوع ارتقا دهند و با این بلای خانمان سوز به طور جدی مبارزه کنند.