• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 21 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 18
3

درمان بیش از ۱۵ هزار نفر در مراکز ترک اعتیاد استان اردبیل

  • کد خبر : 38309
  • ۲۴ تیر ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۸

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل گفت: ۱۵ هزار و ۵۰۰ معتاد در مراکز ترک اعتیاد این استان تحت درمان و مراقبت های ویژه ترک اعتیاد هستند. به گزارش ایرنا ، بهنام بهشتی روز شنبه در سومین همایش استانی صیانت و گفتمان سازی و اجتماعی شدن پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل گفت: ۱۵ هزار و ۵۰۰ معتاد در مراکز ترک اعتیاد این استان تحت درمان و مراقبت های ویژه ترک اعتیاد هستند.

به گزارش ایرنا ، بهنام بهشتی روز شنبه در سومین همایش استانی صیانت و گفتمان سازی و اجتماعی شدن پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر خلخال افزود: دولت در کنار افزایش شدت مبارزه با مواد مخدر از طریق تنگ کردن عرصه فعالیت قاچاقچیان مواد مخدر و سوداگران مرگ اجتماعی کردن راهکار پیشگیری و درمان را با حمایت از تشکل های مردم نهاد غیردولتی در دستور کار قرار داده است.


وی با اشاره به پیامدهای وخیم اعتیاد به مواد مخدر برای جامعه و افزایش آسیب های اجتماعی خانواده های معتادین به مواد مخدر گفت: با راه اندازی و گسترش مراکز غیردولتی ترک اعتیاد ضمن درمان معتادان زمینه برای بازگشت افراد معتاد به آغوش خانواده و پیشگیری از هم پاشیدگی کانون خانواده فراهم می شود.


فریدون بابایی ، فرماندار خلخال نیز در این همایش با بیان اینکه دولت به تنهایی قادر به ریشه کنی معضل بزرگ مواد مخدر از جامعه نیست گفت: تجربه نشان داده که راهکارهای گذشته مبارزه با مواد مخدر در کشور چندان کار ساز نبوده و بنظر می رسد استفاده از نیروی کمکی مردم در این زمینه بتواند این گره اجتماعی کهنه جامعه را از هم گشوده و راه را برای ریشه کنی مواد افیونی از جامعه فراهم کند.


او اظهار کرد: برخلاف بسیاری از اظهارنظرها بیکاری تنها عامل اعتیاد به مواد مخدر نمی تواند باشد چرا که بسیاری از افراد متمکن هستند که در دام اعتیاد به مواد مخدر گرفتار هستند.


وی با تاکید بر لزوم برگزاری همایش های مختلف برای آگاه سازی آحاد مختلف جامعه از آسیب های اجتماعی مواد مخدر گفت: ناآگاهی مردم از مضرات و آسیب های مواد افیونی عامل اصلی گرایش افراد به مواد مخدر است که می توان با اجتماعی کردن کار پیشگیری و مبارزه از گسترش این آسیب اجتماعی در بین افراد جامعه جلوگیری کرد.


سه درصد از جمعیت ۱٫۲ میلیون نفری استان اردبیل را معتادان تشکیل می دهد ، این استان یکی از مناطق پاک در کشور بشمار می رود.

منبع: ایرنا ۹۶٫۰۴٫۲۴

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=38309

برچسب ها