• امروز : پنج شنبه - ۲۸ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 19 - شوال - 1446
  • برابر با : Thursday - 17 April - 2025
کل پست ها: 73412اخبار امروز : 0
7

نشست خبري استاندارخراسان شمالي با اصحاب رسانه به مناسبت سالروز جهاني مبارزه با موادمخدر

  • کد خبر : 38237
  • ۲۲ تیر ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۶

استاندار و رئيس شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان در نشست خبری به مناسبت سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر، از طرح کشوری کاهش ۲۵ درصدی اعتیاد تا پایان برنامه ششم توسعه خبر داد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان خراسان شمالي، محمدرضا صالحی در جمع اصحاب رسانه با بیان این […]


استاندار و رئيس شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان در نشست خبری به مناسبت سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر، از طرح کشوری کاهش ۲۵ درصدی اعتیاد تا پایان برنامه ششم توسعه خبر داد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان خراسان شمالي، محمدرضا صالحی در جمع اصحاب رسانه با بیان این که خراسان شمالی جزو استان های با شیوع متوسط اعتیاد محسوب می شود، گفت: حدود ۳ درصد جمعیت استان دچار سوء‌مصرف مواد هستند و میانگین سنی شیوع اعتیاد در کشور ۲۴ سال و براي استان ۳۰ سال است که یک نقطه قوت برای استان ما محسوب می شود.


رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی با اشاره به این که کاهش ۲۵ درصدی اعتیاد در جامعه یکی از اهداف برنامه ششم توسعه است، تحقق این امر را نیازمند مشارکت عمومی دانست و افزود: توجه به صیانت اجتماعی و توسعه مشارکت های مردمی و سازمان های مردم نهاد از راهکارهای مهم و اولویت های سال جاری در حوزه مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد است.


محمدرضا صالحی گسترش راه های تفریح و نشاط سالم بین جوانان را از دیگر الزامات رویکرد اجتماعی مبارزه با مواد مخدر برشمرد و ادامه داد: امسال بر اساس سیاست های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری، اهداف برنامه ششم و تصمیمات ستاد مرکزی مبارزه با مواد مخدر، ۱۱ برنامه در حوزه مقابله، ۷ برنامه در حوزه فرهنگی و پیشگیری و ۹ برنامه در حوزه درمان و کاهش آسیب ها اجرایی می شود.


استاندار و رئيس شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان به معضل اعتیاد در کارکنان دولت هم اشاره کرد و گفت: کارمندان استان برای درمان تا پایان مهرماه مهلت دارند که به مراکز ترک اعتیاد مراجعه و روند درمان را طی کنند و پس از آن، در چارچوب مقررات، با آنها برخورد خواهد شد.


مهندس صالحی با اشاره به اقدامات دولت تدبیر و امید در حوزه مبارزه با مواد مخدر خاطرنشان کرد: در دولت یازدهم افزایش ۳۵ درصدی عملیات مقابله ای، افزایش ۱۴ درصدی انهدام باندها و افزایش ۱۵ درصدی کشفیات انواع مواد مخدر را شاهد بوده ایم. وی با اشاره به بیکاری ۷۸ درصد معتادان کشور تصریح کرد: ایجاد اشتغال های ارزان قیمت و تأمین معیشت پایدار خانواده ها، اقدامی موثر برای کاهش اعتیاد در جامعه است که در استان نیز این رویکرد پیگیری می شود. به گفته وی، کاهش۵ درصدی ورودی قاچاق موادمخدر و هم چنین شناسایی مناطق آلوده، از برنامه های شاخص استان در حوزه مقابله با عرضه مواد مخدر خواهد بود.


رئيس شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان با گرامیداشت یاد و خاطره ۵۳ شهید گرانقدر استان در عرصه مبارزه با مواد مخدر و ایثار بیش از ۹۰ جانباز این عرصه یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران از ابتدای انقلاب تاکنون ۴ هزار شهید و ۱۲ هزار جانباز در این راه تقدیم کرده است اما به دلیل توطئه های استکبار و گردش مالی ۱۶۰۰ میلیارد دلاری تجارت مواد مخدر در جهان و پیوند آن با تروریسم بین الملل، مبارزه با این معضل خانمانسوز دشوار است.


وی در عین حال، از نخبگان، دانشگاهیان، رسانه ها و تشکل های مردمی خواست در حوزه پیشگیری، کاهش آسیب، درمان معتادان و اشتغال بهبودیافتگان از اعتیاد، مشارکت و نقش آفرینی بیشتری داشته باشند.

 


منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان خراسان شمالي۹۶٫۰۴٫۲۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=38237

برچسب ها