قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: کانونهای همیار سلامت در حوزه سازمان دانشجویان مورد حمایت قرار میگیرند.
به گزارش ایسنا، سردار علی مویدی در شورای مبارزه با مواد مخدر لرستان با بیان اینکه در بحث مقابله با اعتیاد با خلأ قانونی مواجهایم و هنگام ورود به این مهم موانع قانونی اجازه به ما نمیدهد، اظهار کرد: سوال اینجاست چرا ماندگاری و خروجی این اقدامات برای مردم محسوس نیست که البته این موانع در کشور وجود دارد.
وی با تاکید براینکه پس از پاکسازی باید آرامش نسبی و مقطعی حاکم شود که مشاهده میشود این آرامش پایدار نیست، ادامه داد: چنانچه طرحی اجرا میشود باید نقش همه دستگاهها دیده شود چراکه این بیشترین اثر را نشان میدهد، در لرستان بیشترین پاکسازی را داریم اما متأسفانه به دلیل عدم ورود دستگاهها نتیجه آن برای مردم ملموس نیست در حالی که باید طرح با همه ابعاد و زوایا ترسیم شود.
مویدی با اشاره به اینکه برای پاکسازی و کم کردن تجمعات افراد برای خرید مواد مخدر آمادگی لازم را داریم، اضافه کرد: نیاز است در این راستا طرحی حساب و کتابدار تنظیم شود و سهم ستاد مبارزه با مواد مخدر و دستگاههایی نظیر آموزش و پرورش، شهرداری و بهزیستی مشخص شود.
قائممقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اینکه در شورای اجتماعی کشور برای امر پاکسازی به صورت محلهمحور پیش میرویم، اظهار کرد: در لرستان باید این مهم اجرایی شود و بیاییم از محله کهریز پاکسازی را آغاز کنیم؛ در این راستا نقش هر دستگاه، سمن و خیرین دیده شود و در طول سال بتوانیم بین ۴ تا ۵ محله را پاکسازی کنیم.
وی در بحث مصادره اموال قاچاقچیان با بیان اینکه در لرستان در راستای مبارزه با باندهای مواد مخدر کیسهایی را متلاشی کردیم به طوری که اثرات ضربه زدن به آنها در استانهای دیگر قابل رؤیت بود، گفت: شبکههای حوزه مواد مخدر را نیز شناسایی کردیم اما متأسفانه در بحث مصادره اموال آنها در لرستان کمتر کار شده است به عنوان مثال طی ۲ سال اخیر هیچ خودرویی در استان به فروش نرسیده است و باید این ایراد برطرف شود.
مویدی با بیان اینکه دستگاه قضا، ناجا و اطلاعات توانستند شبکههای پیچیدهای را متلاشی کنند که اثرات آن در غرب کشور برای مدتها ماندگار بوده است، افزود: خوشبختانه لرستان در ضربه زدن به باندهای مافیایی موفق عمل کرده و این قابل تقدیر است و معتقدیم در جرائم سازمانیافته باید به مال افراد ضربه زد چراکه با گرفتن مال دیگر قدرت فعالیت ندارند.
قائممقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر اضافه کرد: باید به صورت هدفمند چندین محله را شناسایی کنیم و قطعا به عنوان ستاد با امکاناتی که داریم از استان حمایت خواهیم کرد.
وی اولویت کشور را در بحث مبارزه با مواد مخدر پیشگیری اعلام کرد و با بیان اینکه همه توانمان را باید روی امر پیشگیری متمرکز کنیم، اضافه کرد: از رسانه ملی به خاطر همکاری اندکش با ستاد گلایهمندیم و در این راستا بنا را بر این گذاشتهایم تا با استانها در بحث رسانه و ساخت انیمیشن قراردادهایی را ببندیم.
مویدی در بحث اشتغال معتادان بهبودیافته گفت: ۵۰ درصد سهمیه بیمه کارآفرینی را به کارفرمایانی که اقدام به پذیرش این افراد برای اشتغال در واحدهای تولیدیشان کنند تقبل میکنیم و همچنین تا مبلغ ۱۰ میلیون تومان وام قرضالحسنه به هر فرد بهبود یافته خواهیم داد.