دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی گفت: ورزش یک موضوع حیات بخشی است که هرجامعه که بخواهد سالم بماند باید با آن عجین شود ، وی همچنین گفت ورزشکاران انسانهای قوی با اراده ومتواضع، سخاوتمند واهل گذشت هستند
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي؛ محمدعلی نصرتی در آئین اختتامیه چهارمین المپیاد ورزشی بهبودیافتگان که در مورخه ۱۶ تیرماه جاری در تالار اندیشه پارک ائل گلی تبریز برگزار شد ضمن اشاره به فلسفه راهاندازی المپیاد ورزشی افزود: یکی از راهبردهای ما رویکرد ورزشی است و هر کس باید در کارهایش با ورزش همراه و عجین شود.
ورزش را به مراکز اقامتی میان مدت(کمپ ها) بردیم ودر سال ۹۳ اولین المپیاد ورزشی بهبود یافتگان از بلیه خانمان برانداز مواد مخدر در تبریز کلید خورد و امسال نیز شاهد برگزاری چهارمین دوره از این المپیاد با همراهی ادارات کل ورزش وجوانان و بهزسیتی و سازمانهای مردم نهاد هستیم.
دبير شورا در ادامه گفت: زندگی ماشینی به یک بلای خانمان بر اندازی تبدیل شده است .حجم زیادی از کالری دریافتی افراد جامعه در اثر بی تحرکی بطور منطقی واصولی سوخت وساز نمی شود وباعث بروز انواع بیماری ها همچون افزایش قند خون، فشارخون، ونهایتاً سکته های قلبی ومغزی شده است.دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان همچنین گفت: ورزش در جوامع انسانی یک امر قطعی وضروری است وبرای تقویت سیستم دفاعی بدن وسلامتی آحاد جامعه چاره ای نداریم جز انجام حرکات ورزشی .
نصرتی متذکر شد که ورزش سیستم دفاعی بدنی افراد پاک شده از این بلیه و اعتماد بنفس آنها را ارتقاء می دهد و آستانه تحمل را بالا می برد.
وی با تاکید بر اینکه ورزش ابزار مناسبی برای پر کردن اوقات فراغت آحاد جامعه و خصوصاً جوانان و نوجوانان است گفت: برای برگردان این افراد به خانوادهاشان باید به دنبال کارهای خلاقانه وابتکاری ونیز اعتماد سازی باشیم که این امر باعث تغییر نگرش وباور جامعه نسبت به آنها خواهد بود.
دبير شورا در ادامه افزود: تنها در مرکز ماده۱۶ تعداد ۲۰۰نفر از این عزیزان در کارگاههای قالی بافی، خیاطی و مصنوعات فلزی، کارگاه چوب بری، خدمات خودرو مشغول میباشند.
نصرتي در ادامه با تاکید براینکه بیشتر افرادی که در مراکز درمانی تحت پوشش می باشند افرادی هنرمند،خلاقی ، ورزشکار وزمانی برای خانوادهای خودو جامعه افرا موثربوداند ودر حال حاضر بواسطه مصرف موادمخدر گرفتار دام اعتياد شده اند گفت: همه ما مسئولیت داریم دسشان را بگیریم وتشویق کنیم تا در عرصه ای مختلف جامعه بویژه در عرصه های ورزشی نقش آفرینی کنند که نمود این امر برگزاری همین المپیاد های ورزشی است.
مشاور عالی استاندار ودبیر شورای هماهنگی در ادامه مراسم افزود: باید به دنبال اعتماد سازی برای بهبود یافتگان وخانوادهای آنان باشیم که این امر باعث تغیر نگرش و افزایش روحیه خود باوری خواهد شد.
نصرتي در ادامه گفت: روش ها وشیوهای قدیمی اطلاع رسانی در بین آحاد جامعه دیگر پاسخگو نیست و باید این گفتمان تغیر یابد وامروزه می بایستی با زبان هنر ودر قالبی دیگر با بهره گیری از ظرقفیت وتوانمندی مردم کار های این حوزه را پیش برد.
وی در ادامه افزود: زنانی که تا دیروز در زیرپل ها وکنار خیابانها وباعث ننگ و بدنامی بوده اند امروز در کارگاه خیاطی مرکز نگهداری زنان مشغول به کار هستند.
دبير شورا در ادامه گفت: طبق نظرسنجی ها در سال ۱۳۹۲ بیش از ۹۲درصد مردم در استان آذربایجان شرقی اولین دغدغه شان در حوزه مسائل اجتماعی مواد مخدر و روان گردان ها بود و از مسئولین به طور جدی مطالبه داشتند ولی با اقدامات انجام شده در سال ۹۳ این مطالبه به اولویت دوم، در سال ۹۴ به اولویت سوم و در آخرین نظرسنجی در حوزه مسائل اجتماعی پاسخ شهروندان استان اولویت اول بیکاری، دوم طلاق،سوم نابه سامانی های اجتماعی و خانوادگی و چهارم مواد مخدر بوده و شاید بیش از ۱۰سال اولین اولویت مردم استان مواد مخدر بوده است.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي۹۶٫۰۴٫۲۰