• امروز : جمعه - ۲۴ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 15 - رمضان - 1446
  • برابر با : Friday - 14 March - 2025
کل پست ها: 73184اخبار امروز : 0
4

لزوم آموزش مهارت‌هاي خود مراقبتي به فرزندان

  • کد خبر : 38043
  • ۱۹ تیر ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۷

  دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي گفت: اگر خانواده ها ارتباط مناسب با فرزندان داشته باشند تأثير گروه دوستان و همسالان كه بعضاً گرايش به سوءمصرف مواد مخدر و روان گردان ها دارند، نيز كاهش مي يابد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي، در راستاي […]

 

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي گفت: اگر خانواده ها ارتباط مناسب با فرزندان داشته باشند تأثير گروه دوستان و همسالان كه بعضاً گرايش به سوءمصرف مواد مخدر و روان گردان ها دارند، نيز كاهش مي يابد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي، در راستاي اجراي اقدامات پيشگيري از اعتياد براي اولين بار دوره آموزشي پيشگيري از اعتياد در روستاي كرديجان شهرستان آشتيان با حضور فرماندار و ساير مسئولين و مقامات شهرستان آشتيان،و با  شركت بيش از ۳۵۰ نفر از افراد آن روستا برگزار شد.


نبي اله شاه محمدي دبير شورا گفت: امروزه بيشتر افراد جامعه دغدغه اعتياد و سوءمصرف مواد مخدر و روان گردان ها را دارند پس براي كاهش اين دغدغه بايد در راستاي توانمندسازي خود و خانواده خود گام برداريم.


وي اظهار داشت: خانواده‌ها بايد مهارت‌هاي زندگي و اجتماعي را فرا گيرند و به فرزندان خود نيز آموزش دهند تا در برابر مشكلات و موانع پيش رو به درستي برآن فايق آيند.


دبير شورا با توجه به كاهش سن اعتياد افزود: سن مصرف مواد مخدر و روان گردان ها كاهش يافته و متأسفانه مواد جديد را عكس مواد سنتي، مي توان با زحمت كم تري به دست آورد و مصرف كرد، پس والدين بايد آگاهي‌هاي  لازم را نسبت به مواد جديد و نحوه استعمال آن ها و عوارض آن ها داشته باشند و با انعكاس آنها به فرزندان، پيشگيري‌هاي لازم را به كار ببرند.


شاه‌محمدي عنوان كرد: نوجوانان و جوانان بسيار از دوستان و همسالان خود الگو پذيري مي نمايند كه گاهي به دليل پذيرش از طرف آن ها به سوءمصرف مواد مخدر اقدام مي نمايند كه در اين راستا والدين محترم بايد با ايجاد روابط مؤثر، مانع از نفوذ افكار دوستان بر فرزندان خود گردند.


همچنين فرماندار شهرستان آشتيان افزود: با توجه به هماهنگي هاي به عمل آمده و بهره مندي از حضور مديران و كارشناسان، اميد است تمامي افرا شركت كننده بهره لازم را از مطالب مطروحه برده و با انعكاس آن در خانواده خود شاهد موفقيت در راستاي پيشگيري از اعتياد باشند.

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي۹۶٫۰۴٫۱۹

 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=38043

برچسب ها